Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:04 | May 17, 2019

Todays look | Friyay

Heeeej!
Är så taggad på att klättra utomhus första gången idag, med min nyfunna klätterkompis Maria, och med Emma!
Det som händer i min kropp när jag tänker på klättring, när jag klättrar och tanken på att komma vidare och utvecklas, jag har inte känt en sådan extrem passion, nyfikenhet och glädje på länge faktiskt. Det känns som att efter jag var tvungen att sluta på gymnastiken när jag var typ 16 så har jag aldrig hittat tillbaka till träning jag tycker är kul. Och kombinationen att klättringen är social, utmanande och lite farlig gör nog att jag uppskattar den otroligt mycket.

Bas/Base
Danessa Myrics Vision Cream Cover N03 mixed with Linda Hallberg infinity Glass
Linda Hallberg Infinity Palette – Virgio, Andromeda, Maffei (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Filter Light (reklamlänk)

Ögon/Eyes
Too faced Shadow Insurance
Linda Hallberg Metallic Myteries – Gamma & Collision
Suva Beauty Hydra Liner Grease
FÄRG Waterproof street mascara
Sweed x By Terry Terryfic 3d Lashes

Läppar/Lips
Motives Mavens Reveal Me

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här