Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | May 28, 2019

Todays look | Center Stage

God morgon!
Idag ska jag till frisören och troligtvis fixa min utväxt, har ju inte vågat färga utväxten pga att mitt hår har gått av igen… (mitt eget fel då jag fipplade med blekning för att få bort rosa) men ska nog iallafall fixa utväxten idag inför Sweden Rock.

Bas/Base
Linda Hallberg Infinity Palette – Virgio, Maffei, Cigar, Andromeda  (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Filter Light (reklamlänk)
Linda Hallberg Spectral Eyeshadow Palette – Dim (reklamlänk)

Ögon/Eyes
NYX professional makeup Glitter Primer (reklamlänk)
Linda Hallberg Metallic Mysteries II – Draco, Collision (reklamlänk)
Suva Beauty  Hydra Liner Grease
Sweed x By Terry Terryfic 3d Lashes
FÄRG Waterproof street mascara

Läppar/Lips
Milani Amore Satin Matte Lip Créme Lavish


1 kommentarerEn kommentar om “Todays look | Center Stage”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här