Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | June 9, 2019

Everything has to come to an end

Och med detta säger vi hejdå till Sweden Rock Festival 2019.. Det kändes tråkigt att gå igenom grindarna sista gången igårkväll
Kanske ett av de bättre åren någonsin vädermässigt, trots en jävla skur igår med åska, blixtar och allt
Är snart tillbaka på Sociala medier, internet har varit rätt så bristfälligt och vi har varit på festivalen hela dagarna till sent på nätterna, så jag får gå igenom alla bilder vi tagit och lägga upp här sen 🙂 Tänkte jag gör det när jag kommer tillbaka till Stockholm på tisdag. Tills dess ska jag chilla med päronen. Har varit ganska skönt utan internet och bara ta vara på tiden, musiken, stämningen..Ses förhoppningsvis nästa år Sweden Rock!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här