Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | June 12, 2019

Todays look | Forever

 God morgon!
Shit, så bra jag mår, det kändes som veckan på festivalen gjorde susen för mig faktiskt. Har så mycket bra energi i kroppen som bara spritter. och på söndag åker jag till Alperna och bestiger berg.. det känns helt overkligt. Tänker jag ska börja filma mina förberedelser hemma, vad jag ska packa och så.

Bas/Base
Linda Hallberg Infinity Palette – Virgio, Maffei, Cigar, Andromeda  (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Filter Light (reklamlänk)
Linda Hallberg Spectral Eyeshadow Palette – Unknown (reklamlänk)

Ögon/Eyes
Tarte Shape Tape 16N fair Light Neutral
Linda Hallberg Spectral Eyeshadow Palette – Eerie, Unknown (reklamlänk)
Suva Beauty Hydra Liner Grease
Lashes ?
FÄRG Waterproof street mascara

Läppar/Lips
Milani Amore Satin Matte lip Creme 06 Revel
NYX professional makeup Suede matte lipstick STFU (reklamlänk)


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här