Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:01 | June 16, 2019

Essentials for the trip

Det där med packning… Jag är sjukt bra på att packa. och att packa snabbt, och lätt, för jag vet typ alltid vad jag behöver.. men inför denna resan har det varit lite annorlunda.
Visst, jag har åkt skidor, och jag bor i ett kallt land med kalla vintrar… ändå blir jag så jäkla osäker på vad jag ska packa och hur mycket kläder jag ska ha med mig på denna resan. Jag är ganska säker på att jag har allt jag behöver nu, och resten kommer jag att hyra när jag väl är där, typ hjälm, crampons, boots och ishacka.

Några viktiga saker jag kommer ta med mig är:
– Glasögon med poliariserad lins från Oakly som är anpassade för väldigt ljusa miljöer (när vi går på glaciärer)
– Solskydd från EVY, för även om det är kallt, så skiner solen, solskydd ska en alltid ha med sig!
– Min vlogg-kamera från Canon som har hängt med i ur och skur i många år nu! Tar inte med min stora kamera alls.
– Skal-jacka (och även byxor, ej med på bild) från 8848 Altitude som tål vind och vatten.
– Trail-running shoes från The North Face med bra grepp för att inte halka
– Sele från Simond, samt en “hink” för rep osv
– Lite tunnare handskar från Hestra
– Världens bästa strumpor från Carlings (finns HÄR om ni är sugna) (reklamlänk)
– Nötter och Bars för energi längs vägen. Jag älskar Barbells bars, och salted Caramel-nötterna från Estrella är naaaajs, även de med Chili är kanon! tips tips


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här