Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | June 17, 2019

Todays look | Dots

 

Denna looken gjorde jag när jag var hemma i Sölvesborg förra veckan, fick feeling sent en kväll och gjorde lite prickar. Varför blir det alltid bäst när man inte ska nånstans? Skulle jag få för mig att göra denna looken till ett event eller liknande så är jag säker på att det skulle bli snett åt alla håll…
Antar det beror på prestationsångest.

Har du också prestationsångest över makeup?

ENGLISH:

Did this look when I was home in Solvesborg last week, got a feeling late one night and made some dots.


1 kommentarerEn kommentar om “Todays look | Dots”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • LoL, skulle aldrig få något sånt att bli bra på mig själv – oavsett tillfälle…. Men jag måste säga att jag ÄLSKAR den här looken!!! SÅ jävla snygg med dom bara fransarna, ett relativt naket öga och sån sjutusan attityd från prickarna. Älskar’t!!!

    Reply