Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:01 | June 20, 2019

Les Galiandes

 

Igår var vi och klättrade i Les Galliandes för att jag skulle få öva lite på att klättra i boots. Vilket var så jävla svårt, kändes som jag hade noll kontroll och mina ben har aldrig skakat så mycket som när jag skulle ta bort alla Quick-draws Emma satt upp. Hade det inte varit för att Emma var tvungen att ha tillbaka alla dom så hade jag nog avbrutit på mitten, var så jäkla skraj alltså. Hade jag haft mina klätterskor.. fine. Men med stora klumpiga boots blev klättring en heeelt annan grej. Helt plötsligt var jag inte säker på om skon skulle hålla sig på plats eller om jag skulle halka ner. Visst, topprep är ju safe på det sättet att jag är säkrad uppifrån och kan tekniskt sett inte trilla ner om inte den som säkrar gör fel eller är ouppmärksam. Jag var ändå rädd där uppe. Men det var otroligt bra övning för mig, och jag är glad att jag gjorde det!

ENGLISH:
Yesterday we climbed in Les Galliandes because I needed to get some practice on climbing in boots. Which was so damn hard, felt like I had zero control and my legs was shaking like CRAZY when I  removed the Quick-draws Emma set up. If I’d had my climbing shoes .. fine. But with big clumsy boots, climbing became a whole different story. All of a sudden I was not sure if the shoe would stay in place or if I would slip down. Sure, top rope is safe in the way that I am secured from the top and can technically not fall down unless the person that is securing me does wrong or does not pay attention. I was still scared up there. But it was incredibly good exercise for me, and I’m glad I did it!


2 kommentarer2 kommentarer om “Les Galiandes”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Denna kommenar har inte med inlägget att göra – lite random alltså! Jag är en av dem som följt din blogg i många herrans år och är fortfarande en trogen besökare! Du får och skall absolut göra precis som du själv vill och tycker, men något som jag saknar är mera vardagssmink och step-to-step!
  Jag blev intresserad och lärde mig att sminka tack vare dina inlägg mg med tutorial bilder. 🙂 Nuförtiden är det mest “överdriven” smink och sån som du kanske inte till vardags skulle använda.
  Trots att detta är en skönhetsblogg gillar jag (säkert dom flesta!) personliga inlägg! Inlägg, var du reser, vad du gör, vad du besöker för ställen osv. Mer sånt?

  Tro mig snälla. Jag menar inget illa. Säger bara min åsikt.
  Kommer fortfarande besöka din blogg, kram. <3

  Reply
 • Fy så läskigt!! Är super nervös till och med i klätterskor… är grymt jäkla rädd för att trilla ner även om jag är säkrad 🙈

  Reply