Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | June 30, 2019

This weeks favourite

Slänger in en veckans favorit!
Vilken är favoriten denna vecka?

ENGLISH:
Which one is this weeks favourite look?


2 kommentarer2 kommentarer om “This weeks favourite”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar nummer tre! 😍
  Här kommer en helt orelevant fråga som jag hoppas kunna få svar på, jag har fått förfrågan att göra min första riktiga sminkning till en fotografering och är helt klart supertaggad och nervös. 😅
  Har du några tips på vad man ska använda för att sminka t.ex. armar och ben? Jag har aldrig gjort detta tidigare.
  Tacksam för tips!

  Reply
 • Hej Linnea! jag brukar blanda lite foundation med olja eller bodylotion lite beroende på vad som ska plåtas, ibland lite skimmer också. Men jag gillar att ha i lite foundation för täckning. och olja eller lotion för glans <3

  Reply