Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:03 | July 4, 2019

NEW VIDEO | Swatching all the new Fantastick Lipsticks

Många har önskat mer swatchvideos på de nya läppstiften, så här kommer en video 🙂

ENGLISH:
Many of you have wished for a swatch video on the new lipsticks, so here you go!


2 kommentarer2 kommentarer om “NEW VIDEO | Swatching all the new Fantastick Lipsticks”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Idag kom äntligen mitt kickspaket med pop och extra. Jag.är.kär! Pop är så otroligt snygg jag känner mig såååå snygg i den och extra är dom namnet något extra, satte den direkt på kindbenen för lite highlighter! Aaahhh måste köpa fler!!!

    Reply
  • Åh vad roligt!! kul att du gillar dom! och visst är Extra SÅ najs som highlighter! 😀

    Reply