Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | July 5, 2019

Off Duty w. Mockberg x Linda Hallberg

Idag, Fredagen den 5 juli, är dagen jag officiellt är out of office I TRE VECKOR! 
Så jag tänkte passa på att slänga in en reminder om min klocka och att det är en perfekt present att unna sig nu i semestertider!

Mockberg x Linda Hallberg-klockan är gjort i veganskt glansigt läder och har guldpläterade detaljer samt svart urtavla. Den perfekta detaljen som sticker ut både på kontoret och i skolan, och såklart även på semestern 🙂 Jag kollar MYCKET mindre på mobilen nu när jag använder klocka varje dag vilket jag tycker är himla skönt eftersom jag har en tendens att fastna i mobilen. Så min skärmtid har minskat ganska mycket, och det är jäkligt coolt att en förändring kan göra så mycket.

Klockan passar verkligen till ALLT. Till både edgy outfits och till kostymen. Passar både stora och små handleder.

Klockan kostar 1499:- och går att beställa world wide på Mockberg.com samt i fysisk butik hos Hallbergs Guld 🙂

 

ENGLISH:

Today. Friday, July 5, is the day I’m officially out of office FOR THREE WEEKS!
So I was going to take the opportunity to throw in a reminder about my watch and that it is a perfect gift to treat yourself in vacation times!

Mockberg x Linda The Hallberg watch is made of vegan shiny leather, has gold-plated details and a black dial. The perfect detail that stands out both at the office and in school, and of course also on the holidays 🙂
I check my phone MUCH less now when I use the watch every day which I think is very nice because I have a tendency to get stuck on my phone. So my screen time has decreased quite a lot, and it’s really cool that a small detail can change so much.

The watch suits EVERYONE.. and it’s Suitable for both larger and smaller wrists.

The clock costs 1499SEK and can be ordered world wide at Mockberg.com and in stores at Hallbergs Guld 🙂

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här