Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:03 | July 9, 2019

Things about me you didn’t know

Eftersom jag är hemma sjuk och inte orkar någonting mer än att typ skriva på datorn tänker jag att vi tar en ” saker ni inte visste om mig?”

– Jag kan läsa upp och ned typ lika bra som jag kan läsa på rätt håll. Satt alltid och läste tidningen upp och ned när jag var liten och mamma eller pappa läste tidningen på morgonen, och har förstått i efterhand att detta inte är speciellt vanligt.

– Unpopular opinion – Jag tycker inte Game of thrones är speciellt bra….

– Jag gick i scouterna när jag var yngre och råbandsknopen har faktiskt räddat vår bil en gång pga att hela avgassystemet släppte från underredet. Och tack vare att jag hade koll på knopar och min lilla DIY-lösning så slapp vi betala massa pengar för ett helt nytt avgassystem. Btw, scouterna är COOLT, man lär sig sjukt mycket och träffar massa härliga människor på olika läger osv. Plus att det är bra för kreativiteten att vara ute i naturen 🙂

– Jag skulle någon gång vilja göra en egen klädkollektion 🙂 Skulle ni tycka att det var kul?

– Jag är skulle säga att jag är rätt bra på svensk geografi och är bra på vart städer heter och ligger.
Folk blir ofta förvånade när de säger vart de kommer från och jag vet vart det ligger. Jag läste ofta kartböcker när jag var liten och tyckte det var roligt att hitta städer med roliga namn runtom i Sverige.

– Jag har dock JÄTTEDÅLIGT lokalsinne när jag går runt i en ny stad. 😛

– Jag har ketchup på tacos, och lingonsylt till thai- och indisk mat… innan ni säger nåt, PROVA, det är skitgott! Jag LOVAR

– Jag har aldrig testat på att röka, heller aldrig testat några droger (mer än alkohol, och snus)

– Jag är en jävel på Laserdome, någonting som slog mig förra veckan när vi spelade med LH.

– Det är lite av en dröm att bestiga K2 nån gång…. Med skräckblandad förtjusning måste jag säga.

– Jag är utbildad gymnastiktränare, började leda redskapsgymnastik när jag var 15 år, och har även tagit kurser för olika funktionsvariationer så som gymnastik för rullstolsbundna, blinda och döva. Att leda gymnastik och se folks framgångar är bland det bästa som finns och skulle gärna fortsatt om jag hade haft tid, och kropp till det.

– Jag har scenskräck

– Jag är QUEEN of att laga potatismos!

Känner du igen dig på någon av punkterna? eller finns det saker du är bra på? eller som folk i din närhet tycker är konstiga?

 

ENGLISH:

Because I am at home sick, let’s do a “Things you don’t know about me-list!”

– I can read up side down almost as well as I can read “the normal way”. Always read the magazine up and down when I was a kid when my parent read the newspaper in the mornings, and have understood afterwards that this is not very common.

– I went to the scouts when I was younger and a specific knot has actually saved our car once because the entire exhaust system released from the undercarriage on the way home from the city. And thanks to the fact that I knew the knots and also because of my little DIY solution, we didn’t have to pay a lot of money for a completely new exhaust system. Btw, the scouts are COOL, you learn a lot and meet a lot of lovely people at different camps etc. Plus it’s good for creativity to be out in nature 🙂

– At some point I would like to make my own clothing collection with my own touch 🙂 Would you even be interested in that?

– I would say that I am quite good at Swedish geography and are good at where cities are called and located.
People are often surprised when they say where they come from and I know where it is. I often read map books when I was a kid and thought it was kind of fun to find cities with funny names around Sweden.

– However, I have a terrible local memory when I walk around in a new city. : P

– Unpopular opinion.. I don’t really like Game of thrones….

– I have ketchup on tacos, and lingonberry jam for thai and indian food … AND, before you say anything, TRY, it’s amazing! I promise

– I have never tried smoking, nor have I ever tested any drugs (more than alcohol, and snus)

– I’m very good at Laserdome!

– It is a bit of a dream to climb K2 sometime …. But I’m also very scared by the thought of it.

– I am a gymnastics trainer, I started to lead gymnastics when I was 15, and also took courses for various function variations such as gymnastics for wheelchair-bound, blind and deaf people. Leading gymnastics and seeing people’s success is among the best things that exists and would gladly continue if I had had time, and body for it.

– I have stage fright

– I’m QUEEN of cooking mashed potatoes!

Do you recognize yourself on any of the points? or are there things you are good at? or what people in your vicinity think strange?


12 kommentarer12 kommentarer om “Things about me you didn’t know”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men snälla, skulle fan DÖ för en klädkollektion av dig! 😱😭

  Reply
 • Är det sant??!?! ååh! <3 <3

  Reply
 • Share your recipes for your potatoes🥰

  Reply
 • Skulle älska en klädkollektion utav dig!!!

  Reply
 • Jag har också trott att alla kan läsa upp och ner, men förstått att det inte är särskilt vanligt. Har också alltid kunnat göra det!

  Reply
 • Tycker inte heller att Game of thrones är speciellt bra. Har ändå gett det nästan en säsong. Fastnade inte. Och jag är rätt lättroad när det gäller serier….

  Reply
 • Any tips for making super mashed potatoes? Mine always end dry and lumpy! 😭

  Reply
 • Your clothing collection sounds really good:)) Hugs from Poland<3 <3

  Reply
 • Yes yes yes to your clothing collection!! I would deeply fall in love … and buy everything 😂🥰 ~ Love from Argentina ~

  Reply
 • Klädkollektion JA!!! Älskar din stil och hade köpt allt. Hade velat se dig designa en egen ”skinn”jacka

  Reply
 • Åh kläder Linda!! Hade köpt allt 😍

  Jag har väldigt bra minne. Kan komma ihåg så sjukt onödiga saker eller saker som hände för 10000 år sen. Eller varför inte kunna större delen av jobbets lager i huvudet? 😅

  Reply
 • Du klär dig juh så himla coolt sj så en klädkollektion av dig kan väl bara bli bra tänker jag 😍

  Reply