Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:51 | July 14, 2019

favourite of the week

Jag har varit småsjuk hela veckan.. min hals har varit helt kaos. Ändå har jag tvingat iväg mig på saker, vilket ju såklart resulterat i att jag fortfarande har ont i halsen, och sover typ ingenting, så idag är jag HELT DÖD. alltså. Slut med stort S. Man är så dum.. att bara för att man har semester så SKA man göra massa saker, det är så inpräntat i huvudet.. och jag har tvingat mig ut även om jag inte varit helt 100, vilket är dumt, dumt, dumt..  Men tala om den här rastlösa personen att ta det lugnt så vinner du ett pris. För än så länge har ingen lyckats.

Vilken blir veckans favorit?

ENGLISH:

I’ve been sick all week .. my throat has been completely chaos. Still, I have forced myself to do things, which of course have resulted in me still having a sore throat, and I have slept SO BAD, so today I’m TOTALLY DEAD. It’s so so stupid .. I have forced myself out even if I have not been 100%, which is stupid , stupid, stupid .. But tell this restless person to take it easy and you’ll win a prize. For now, no one has succeeded.

Which look will be the week’s favorite?


2 kommentarer2 kommentarer om “favourite of the week”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här