Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | July 16, 2019

Todays look | Nepenthes Alata

Såhär går det när man släpper iväg mig till Slottsträdgården i Ulriksdal.. Mitt huvud går bananas och det bara exploderar av idéer. Herregud vad växter är coola! (synd bara att jag inte kan hålla dom vid liv, annars hade det nog varit en skog här hemma)
Formerna på denna look är inspirerade utav Kannrankor (de där coola köttätande växterna ni vet) Och färgerna utav alla oändligt många varianter av palettblad som jag älskar!

Produktlista kommer senare, nu ska jag fokusera på att komma iväg till tandläkaren 🙂


1 kommentarerEn kommentar om “Todays look | Nepenthes Alata”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Wow så snyggt!! 😍 Brukar du tvätta bort sminket direkt efter att du lagt det? Kram

    Reply