Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:12 | July 22, 2019

Outfit | Stripes

Halloj!

Beställde ju lite kläder för ett tag sedan från Dollskill, som är en av mina favoritställen att köpa lite roligare grejer från. 🙂
Beställde en skitcool baddräkt som jag använt som en body i denna outfiten, samt ett par randiga brallor som tyvärr är liiiite stora, men ska nog ta och sy in dom (kostar typ mer att skicka tillbaka än vad brallorna kostade. hehe)

Hela outfiten är från Dollskill  (utom brillor och hatt) och det är inget samarbete utan jag har beställt allt själv

Halsband med kedja av små “bollar” HÄR
Halsband med ringar (verkar vara slutsålt)
Baddräkt HÄR (ganska stor i strl, jag brukar ha XS, men S passar perfekt, tips, gå upp en strl i denna)
Byxor HÄR (stora i storlek, jag beställde small, men de är för stora i midjan för mig)
Hatten minns jag tyvärr inte vart jag beställt nånstans, den är gammal.
Väska från Delia’s X Dollskill, finns ej att beställa längre
Solbrillor från Nelly.com HÄR (reklamlänk)

ENGLISH:

Hey

Ordered some clothes a while ago from Dollskill, which is one of my favorite places to buy more edgy clothes from
Ordered this awesome swimsuit that I used as a body in this outfit, as well as a pair of striped pants that unfortunately are a bit too big, but should probably sew them in..

The whole outfit is from Dollskill (except glasses and hat) and it is no collaboration, I paid the clothes myself

Barbell necklace HERE
Necklace with rings (seems to be sold out)
Swimsuit HERE (quite big in size, I usually have XS, but S fits me perfectly, tips, go up a size in this)
Pants HERE (big in size, I ordered small, but they are too big at the waist for me)
Unfortunately, I do not remember where the hat is from or where I ordered it..
Bag from Delia’s x Dollskill, no longer available
Sunglasses from Nelly.com HERE (advertising link)


2 kommentarer2 kommentarer om “Outfit | Stripes”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh så balla! Det här är längesedan, men för kanske ett år sedan så hade du på dig en svart top-body som gick högt upp i nacken och hade snörning. Tror den var halterneck skuren framifrån. Hur som helst har jag kommit på mig själv att tänka på den till och från😂har du någon aning om vilken top jag menar?🙈Jag har för mig att du skrev att dem också kom från Dollskill. Tack för all evig inspo du ger mig och alla andra läsare!

    Reply
  • Hej Sara! Vet exakt vilken top du menar 🙂 har kvar den ännu! kram på dig

    Reply