Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:33 | August 5, 2019

Todays look | Dew

Hallo!
Hade tänkt blogga igår men dagen blev inte som jag tänkt mig. Åkte till klättercentret, och det som skulle bli ett lätt pass blev till flera timmar, sen blev det spontanpizza i Sollentuna. Sen fick vi igelkottbesök. Pizzan hade då redan gjort sig tillkänna i min mage och jag fick gå och lägga mig..
I veckan blir det jobb, och förhoppningsvis mer klättring utomhus!

Bas/Base
Linda Hallberg Infinity Filter Light (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Filter Deep (as bronzer) (reklamlänk)
Linda Hallberg Fantastick Lipstick Extra (as highlighter) (reklamlänk)

Ögon/Eyes
Linda Hallberg Avoir Flash Crayon (reklamlänk)
Lashes?
Too faced Damn Girl Mascara

Läppar/Lips
Linda Hallberg Fantastick Lipstick Extra (reklamlänk)


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här