Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:48 | August 9, 2019

Todays look | Color blocking

Halloj!
Blev en tidig ankomst för vår lilla igelkottkompis igår. Såg den gå omkring och leta där vi brukar ge den mat.. och när jag kom ut så började den lukta med sin gulliga lilla nos åt mitt håll för att sedan gå mot mig. Känner mig så lyckligt lottad över att ha en igelkott här. En Igelkott som dessutom litar på mig så mycket att jag kan mata den ut handen och klappa den på huvudet. <3

Bas/Base
Linda Hallberg Infinity Filter Light (reklamlänk)
Linda Hallberg infinity Glass (reklamlänk)
Linda Hallberg Likeable Mood Crayon as Blush
Danessa Lyrics Waterproof Cream Palette Primary Palette

Ögon/Eyes
Linda Hallberg Spectral palette – Phantom (reklamlänk)
Linda Hallberg infinity Glass (reklamlänk)
Urban Decay Troublemaker mascara (reklamlänk)

Läppar/Lips
Linda Hallberg infinity Glass (reklamlänk)
Linda Hallberg Likeable Mood Crayon as Blush


2 kommentarer2 kommentarer om “Todays look | Color blocking”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • (Min fråga har ej med inlägget att göra.)
    Är jätteglad om du vill tipsa mig en bra och täckande foundation.?
    Har acneärr och torr hy, och dessutom får jag lätt finnar, när jag testar någon ny foundation. Vet att du har/hade samma problem därför är jag extra tacksam om jag kan få hjälp av just dig.

    Reply
  • Hejsan! min absoluta favvo är Danessa Myricks Vision cream cover! Tyvärr finns den inte att köpa i Sverige utan man får beställa på nätet.. men jag vet heller ingen annan foundation som är ens i närheten av den på täckning, och samtidigt inte vara torr! stor kram

    Reply