Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:10 | August 9, 2019

White suit

Jag önskar verkligen att jag var en sån person som kunde ha en helvit kostym… Men jag är ingen sån person. Bara för att fotografera dessa bilder fick jag smink på kragen… Jag köpte denna kostymen för kanske, fyra år sedan, men jag har aldrig använt den pga rädslan för mat, dryck, kramar och sminkfläckar.. för jag VET att det kommer hända. För jag är bara en sån person. Varför tror ni svart är min favoritfärg? haha

Kavajen kommer från H&M men är som sagt gammal.
Skärpet är från ASOS HÄR (reklamlänk)
Hatten är oklar… det kan vara så att den är från Boohoo när jag tänker efter
Glasögon från Nelly.com HÄR (reklamlänk)
Väskan är gammal
Läppstiftet är Melt Cosmetics Liquid set lipstick Chetsnut

 

ENGLISH:
I really wish I was a person who could wear a full white suit … But I’m not that person. Just to photograph these pictures I got makeup on the collar … I bought this suit maybe four years ago, but I have never used it because of the fear of food, drinks, hugs and makeup stains .. because I KNOW it will happen . Because I’m just such a person. Why do you think black is my favorite color? ha ha

The jacket comes from H&M but is old
The belt is from ASOS HERE (adlink)
The hat is unclear … it may be that it’s from Boohoo when I think about it
Glasses from Nelly.com HERE (adlink)
The bag is old
The lipstick is Melt Cosmetics Liquid set lipstick Chetsnut


4 kommentarer4 kommentarer om “White suit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag är likadan haha! 😆

  Har du något bra tips på att vässa diverse sminkpennor? Tycker alltid toppen går av ☹️

  Kram

  Reply
 • Haha, vi är nog många som är likadana 😛
  Det beror lite på sminkpennan. Att toppen går av kan också bero på att du tex har tappat pennan så själva stiftet brutits av inuti, men annars kan jag rekommendera min vässade Sharpe diem som har ett extra blad på tvären på insidan av vässaren som är gjord för att vässa lite mjukare pennor just för att de inte ska gå av. Slänger in en länk här 🙂 den finns på kicks och kostar 49kr https://www.kicks.se/linda-hallberg/makeup/sminkverktyg-tillbehor/pennvassare/crayon-sharpener-sharpe-diem
  kram!

  Reply
 • Looking so classsy! Love your daily inspiration. I just want to pick up my makeup and play after I see your blog posts!!

  Reply
 • Gorgeous!

  Reply