Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:48 | August 16, 2019

WHAT FRINGE DREAMS ARE MADE OF! WHO AM I?

På riktigt? Vem är människan på bilderna??
Jag har tjatat om lugg länge och fick en spontan idé imorse hos frisören, så jag körde bara! Mitt hår är ändå så skadat så jagade i princip redan en lugg, så.. varför inte göra det ordentligt tänkte jag? 🙂

Jag är SÅ nöjd! Ska bli himla intressant att se hur jag löser det när jag tränar.. men det får bli ett senare problem 🙂

ENGLISH:
For real.. who is this girl?
I have been talking about getting fringe for SO long.. and today I felt spontanoius and just did it!
My hair was so damaged anyway.. I LOVE IT!
Will be interesting to see how I’ll solve it when I work out. 😛

Outfit:
Jacket ASOS
T-shirt Won Hundred
Pants Forever 21 (Gamla)
Boots Old, similar at ASOS HERE (reklamlänk)
Necklace simple chain from Safira HERE (reklamlänk)
Necklace with barbell from Dollskill

 


5 kommentarer5 kommentarer om “WHAT FRINGE DREAMS ARE MADE OF! WHO AM I?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Såå snyggt!
  Du passar verkligen i allt!

  Reply
 • Wow, så snyggt!!

  Reply
 • Snyyyyyyggt! Finns elastiska hårband som är som lite tjockare typ ”platta” stora hårsnoddar på Stadium mm, från typ Nike. De funkar jättebra för att få bort håret från ansiktet iaf!

  Reply
 • Men gud va snyggt!!
  Har gått i samma tankar sen jag råka ha i blekningen för länge åh fick en ofrivillig “lugg” på 2-3cm, haha! Men jag vet hur d är, brukar va kul nån dag sen tröttnar jag åh vill bara ha bort skiten från ansiktet!

  Reply
 • Wow Linda! Passar superdupermegasnyggt med lugg på dig! Så coolt <3

  Reply