Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | August 19, 2019

Todays look | Blur

Hej älskade ni!
Avslutade helgen med ett långt klätterpass i Ryssgraven igår.. drog hem lagom tills det började regna. Funderar på att planera en klätterresa snart, inte alpin, utan klippklättring! Hur kul skulle inte det vara?

I veckan har jag mycket kul på g! Ska spela in två videos med modeller på kontoret, detta är något som vi kommer börja göra mer och mer, så är ni intresserade av att komma och bli sminkade samt filmade och fotade, så hör av er! Jag vill ha alla typer av ansikten att sminka på 🙂

Bas/Base
Linda Hallberg Infinity Filter Light (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Palette – Virgio, Maffei, Cigar, Milky Way, Andromeda (reklamlänk)

Ögon/Eyes
Linda Hallberg Acrux Flash Crayon (reklamlänk)
Linda Hallberg Avoir Flash Crayon (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Deep Palette – Fornax (reklamlänk)
Linda Hallberg Spectral Palette – Abstract, Faint (reklamlänk)
Urban Decay Troublemaker mascara (reklamlänk)
Lashes?

Läppar/Lips
Huda Beauty Matte Lipstick Anniversary


12 kommentarer12 kommentarer om “Todays look | Blur”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Såå snygg look! Jag skulle tycka de va superkul att bli sminkad av dig! Har alltid sätt upp till dig och du är en av anledningarna att jag jobbar med smink idag! Skulle va så lärorikt och grymt kul!
  Hör gärna av dig om de skulle vara intressant!

  Min Mail: [email protected]

  Kram❤️

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag skulle tycka det var intressant och få bli sminkad. Jag är 50+ och har typiska Koreanska monolid-ögon med superkorta ögonfransar.

  Kram / Renate

  Reply
 • Wow va snyggt 😍
  Skulle va en a drean come true att bli sminkad av dig!!

  Reply
 • Skulle ju vara rena drömmen att bli sminkad av dig ju. Plus size tjej 40+ med hooded eyes.

  Reply
 • Jag skulle gärna komma till dig och bli sminkad, som ung var det lätt då punksminkningen dominerade, nu snart 40 år har jag svårt att få till en dark look, kan man skicka meddelande på typ Facebook så du också får chansen att se bild på en.

  Reply
 • Hej! Jag blir gärna sminkad av dig 🙂 jag är 30, typisk svensk, lite fräknig, ett blått och ett grönt öga, just nu är jag blond men precis som du gillar jag att experimentera med hårfärgen 🙂 [email protected] finns jag på <3

  Reply
 • Riktigt ball look! 🙌
  Skulle vara så roligt att få bli sminkad och fotad av dig! Ge mig ännu mer inspo som butikshjälte 😘

  Reply
 • Grymt snygg look och luggen är verkligen 😃👌 Jag hade tyckt det varit jätteroligt att bidra som canvas om min profil passar in! Bara att mejla [email protected] 😄

  Reply
 • Hej!
  Jag hade tyckt det hade varit superkul att sitta modell och bli sminkad av dig. 😁
  [email protected]
  Ha en fortsatt bra vecka.
  Hälsningar
  Annelie

  Reply
 • Hade älskat det!

  Metaltjej som älskar glitter och färger i sminket. Har nog haft alla hårfärger. Har rosacea och därmed en del rodnad och ibland akne i ansiktet som ibland är knepig att sminka över.

  [email protected]

  Reply
 • Hej!
  Känns som att jag följt din blogg forever!
  Skulle vara superkul att få bli sminkad av dig. Jag är väldigt ljus i hyn och har väldigt mycket fräknar och har alltid funnit det krångligt att veta hur en ska göra. Skulle vara en dröm att få lära mig mer och få lite tips och trix ☺️

  [email protected]

  Reply
 • Definitivt intresserad och villig att ställa upp mer än gärna! 🙂
  [email protected]

  Reply