Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:01 | September 3, 2019

Isadora Brow Marker Comb & fill tip

*Pressutskick

Jag har nyligen provat isadoras nya Brow Marker.
Testar sällan nya bryngrejer för att jag tycker att puder funkar absolut bäst för mig. Men nu är jag inne i en test-period och vill testa massa nytt!

Dessa är filtpennor med en liten “kam” för att fylla i brynen, du kan även fylla i med spetsen på toppen.
Formulan är flytande, svettsäker och ska sitta upp till 24 timmar.

Pris: 129:- På Lyko.se HÄR (reklamlänk)

 

ENGLISH:
I recently tried isadoras new Brow Marker.
I Rarely try new brows because I think powder works absolutely best for me. But now I am in a test period and want to try lots of new stuff!

These are felt tip pencils with a small “comb” to fill in the brows, you can also fill in with the tip
The formula is liquid, sweat-proof and should last up to 24 hours.

 

Ash Brown, Blonde & Medium Brown

 

Naturliga bryn och ifyllda bryn. Jag har använt färgen Medium Brown. Tycker det var lite svårt att få jämnt och är inte helt nöjd med resultatet, jag vet inte om det är tanken att man ska måla på huden med dessa eller inte. Eftersom produkten är flytande, blir det liksom färg, eller inte färg, så om man vill ha en fadead känsla blir det svårt.
Jag har försökt måla “strån” med toppen av pennan, och sedan fyllt i brynen med kammen. Själv tycker jag att toppen på pennan är liiiite tjock, jag skulle vilja ha en lite tunnare tipp. Annars gillar jag produkten, tror den funkar bättre på någon med ljusare bryn (jag har precis färgat mina) så det blev inte så mycket skillnad på själva färgen.
Denna produkten skulle vara magisk på någon som har tjocka bryn som bara behöver lite färg.

Har du testat denna?

 

ENGLISH:

Natural brows and filled in brows. I have used the Medium Brown color. Think it was a bit difficult to get them even and not completely satisfied with the result, I do not know if you should paint ON the skin with these or not. Since the product is liquid, you get either color, or no color, so if you want a faded feeling it becomes difficult.
I have tried painting “hairs” with the tip of the pen, and then I have filled in the brows with the comb. I think that the top of the pen is a bit too thick, I would like a slightly thinner tip. Otherwise I like the product, think it works better on someone with lighter brows (I just dyed mine) so there was not much difference in the color itself when I tried.
This product would work wonders on already thick brows that only needs some color.

Have you tested this one?


2 kommentarer2 kommentarer om “Isadora Brow Marker Comb & fill tip”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag har ljusare bryn men också glesare. Väldigt svårapplicerat. Blir för mycket och det går inte att måla tunna strån.

    Reply
  • I love ur products so much u really know and understand what women likes about make up , soft and lovely taste I like it.

    Reply