Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:01 | September 4, 2019

First impression | Urban Decay Brow Blade

*Pressutskick

Vi fortsätter på brynspåret hela veckan tycker jag! eller vad säger ni?
Jag har provat Urban Decays Brow blade som är en dubbelsidig penna med både penna och en ink stain för precis applicering.
Jag tänker inte jämföra denna med Isadoras jag skrev om igår pga det är helt olika produkter.

Ena änden har en penna likt Anastasia Brow Wiz. Den är ganska mjuk och enkel att få jämn. Andra sidan är en tunn tunn “eyeliner” med en halvtransparent färg som är perfekt om man vill måla strån som jag älskar att göra. Tanken är att du ska kunna få en Microbladed effekt utan att den ska behöva vara permanent!

Finns i fyra färger, jag har nyansen Neutral Nana. Pris 260:- HÄR

ENGLISH:
Let’s continue on the brow train for the rest of the week!
I have tried Urban Decays Brow blade which is a double-endedpen with both a pen and an ink stain for more precise application.
I am not going to compare this with Isadoras I wrote about yesterday because they are completely different products.

One end has a pen similar to Anastasia Brow Wiz. It is quite soft and easy to get even. The other side is a thin thin “eyeliner” with a semi-transparent color which is perfect if you want to paint hairs that I love to do. The idea is that you should be able to get a Microbladed effect without it having to be permanent!

Available in four colors, I have the shade Neutral Nana. 

Neutral Nana är liiite för varm för mig, men även om färgen är fel, så gillar jag verkligen produkten! Pennan är mjuk att jobba med och enkel att sudda om man vill det. Linern är enkel att jobba med då den inte är heltäckande, men kräver nog lite träning för den som är ovan. Det är enkelt att måla strån och lätt at bygga på om man vill ha mer!


ENGLISH:
Neutral Nana is a bit to warm for my brows, but even though the color is wrong, I really like the product and the concept! The pen is soft to work with and easy to blend. The liner is easy to work with because it’s sheer, but probably requires some practice if you’re not used to this technique. It is easy to paint hairs and easy to build on more if you want fluffier brows


5 kommentarer5 kommentarer om “First impression | Urban Decay Brow Blade”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Denna är jag lite sugen på att testa. Hittills har jag varit mer än nöjd med min billiga liner från Viva la Diva men på sistone har det varierat i kvalitén på tuschen där.

  Reply
 • Viva la divas är najs! Har också gillat den men inte provat på länge nu faktiskt! Kanske ska ta och köpa en sån och se hur den funkar

  Reply
 • Hej!
  Jättebra blogg. När du ändå är inne på att testa brynprodukter, skulle inte du kunna testa Benefit brow contour pro?

  Reply
 • Hejsan! Jag använder bara Cruelty Free produkter sedan något år tillbaka, och Tyvärr är inte Benefit Cruelty free 🙁 supertråkigt då de har väldigt bra produkter!

  Reply
 • Vilken färg skulle du rekommendera för mig? Jag är superblond naturligt men har sedan 14 års ålder färgat det mörkt, är nu 27.. Ljust nu är det svart-som skiftar smått åt det blå än det röda hållet. Är fortfarande väldigt ljus i hyn med fräknar på näsa och kinder. Har grön-blå melerade ögon, så dom skiftar lite från dag till dag. Har ingen möjlighet att kunna ta mig någonstans, då jag blivit sjuk så har suttit hemma senare tio månaderna med restriktioner om att jag ej ens får gå ensam till Ica 5 min bort. Sminkar mig varje dag som ett sätt att få tiden att gå, då jag brinner för makeup! Nu måste jag ha en ny brynprodukt och är sugen på denna, så behöver veeeetkligen din hjälp haha! 😁

  Reply