Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:01 | September 12, 2019

Video | All about my piercings!


4 kommentarer4 kommentarer om “Video | All about my piercings!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda!
  Jag funderar på att skaffa en intimpiercing men har inte träffat någon som har en, haha. Så jag undrar var din sitter?🙈😂klitoriskappan? I videon säger du att du inte skulle ta om den pga smärtan, men är du nöjd med att ha den? Du lever ett aktivt liv, har du känt att den varit i vägen någon ggn? Typ hur e det att cykla? Ursäkta för alla frågor, och jag förstår också om du inte svarar då det är intima frågor. Stort tack för att du är en av mina största inspirationskällor och förebilder!

  Reply
 • Jag har en! Skulle inte heller göra det igen, inte för att det gjorde dööö-ont utan för att det är ju ren galenskap 😉 Men jag är ändå glad att jag gjorde den, den är kul! Jag upplever noll procent hinder, varken under träning eller (fysiskt) jobb förutom första veckan när trappor var något jobbiga…

  Reply
 • Hej Sara! Tack för dina fina ord! Ja precis! Helt rätt, i klitoriskappan 🙂 jag är jättenöjd med den och tycker den är supergullig där! den har aldrig varit i vägen nånsin varken när jag cyklar eller annat, den bara är där, det är faktiskt den enda piercing jag ALDRIG haft problem med!
  jag är jättenöjd att jag gjorde den, men den smärtan räcker liksom en gång! haha. Hoppas du fick alla svar 🙂 kram

  Reply
 • Jättebra video, såg fram emot den hela dan på jobbet igår, tiss jag äntligen hade tid åh kolla när jag gick åh la mig 😆
  Är lika intresserad av piercingar som du, tkr d är så himla kul åh skulle gärna jobba som piercare! Har 3 “riktiga” åh 11st i öronen.. Gjorde min senaste för 2mån åh tyckte då att jag va klar men är redan sugen på mer haha! Blev jättesugen på en intimpiercing för bara nåra dar sen men då helst en Christina! Tkr den är såå fiin! Känns juh däremot som den borde va ivägen 🤔😆 får forska lite i d 😉

  Reply