Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:27 | September 19, 2019

Stress Therapy

Vet ni! Idag ska jag på riktigt börja ta hand om den långvariga stress jag utsatt mig själv för under allt för lång tid. För att bättre kunna hantera stress framöver, JAG SKA BÖRJA GÅ I STRESSTERAPI, vilket känns helt fantastiskt, och jag förstår faktiskt inte varför jag inte tagit tag i detta förut 🙂
Så nu ska jag ge det här ett försök och hoppas att det är det bästa som hänt mig 🙂

Har du gått i stressterapi? hur var det? Jag tänker att jag ska dela med mig lite utav saker och ting för att kanske göra det lättare för dig som vill, men kanske inte vågar ta tag i det själv. Är det något ni skulle vilja följa? Eller inte alls intresserade utav?

Linda 2.0 är här för att stanna!

Kram

ENGLISH: You know what! Today, I’m finally going to taking care of my stress, in order to better handle stress in the future, I’m going to start stress therapy, which feels absolutely fantastic, and I actually do not understand why I haven’t done this before 🙂
So now I’m going to give this a try and hope it’s the best thing that happened to me 🙂

Have you undergone stress therapy? how was it?
I’m thinking about sharing my story for you, I think it may then be easier for you if you have thought about it, but are to ashamed/proud to go.. Is this something you would like to follow? Or not at all interested?

Linda 2.0 is here to stay!

Hugs


10 kommentarer10 kommentarer om “Stress Therapy”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så spännande!
  Jag skulle väldigt gärna se att du delar med dig, kan kanske hjälpa en annan. 🙂

  Reply
 • Jag önskar också att du delar med dig! Har nyligen börjat tänka på och inse hur mycket stress jag känner hela tiden så skulle vara intressant att ta del av

  Reply
 • Oj min kommentar råkade bli ett svar. Sorry!

  Reply
 • Tycker absolut att du ska dela med dig! 🙂 <3

  Reply
 • D ska du absolut dela me dig av, låter intressant 🙂

  Reply
 • Jaaa! Snälla dela med dig för vi är nog många som kan behöva det 😊

  Reply
 • Dela gärna med dig av dina erfarenheter. Tror alla mer eller mindre lider av stress nuförtiden.

  Reply
 • Du får jättegärna skriva mer om detta! Har gått KBT mot ångest men hade nog behövt något liknande mot stress men det finns inte så mycket att välja på “här ute i skogen”. Så dela gärna med dig om du får några bra tips etc ♥

  Reply
 • Bra att du tar tag i detta❤️ Du får gärna dela med dig om du får några bra tips😊

  Reply
 • Så bra, ska själv utbilda mig till Stress Terapeut. För min egna skull samt för att sedan även kunna hjälpa andra, och även på distans! Hoppas det funkar för dig, följer gärna !

  Reply