Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:09 | September 26, 2019

Todays look | Brights

Vaknade igår med ont i magen… magkatarr-ont-i-magen. Magen krampade till och från hela dagen och kände mig helt febrig i slutet av dagen.
Idag vaknade jag upp med munsår på läppen OCH i näsan, KUL?! .. Så jag tror att i samband med terapin och allt som hänt på senaste tiden bara slagit ut min kropp typ.  It all makes sense! Så idag ska jag vara hemma och vila. Har sminkjobb både imorgon och på lördag som är sviiiinkul!

Bas/Base
Linda Hallberg Infinity Palette – Virgio, Maffei Andromeda, (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Filter Light (reklamlänk)

Ögon/Eyes
Urban Decay primer potion original (reklamlänk)
Viseart Editorial Brights Palette

Läppar/Lips
Linda Hallberg Infinity Glass (reklamlänk)


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här