Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:35 | October 7, 2019

Autumn thoughts

Det här med att det börjar bli höst, det är något speciellt med det. Jag vill alltid göra om hemma, mysa till lägenheten liksom, jag vill sminka mig mer, mörkare, murrigare, jag vill oftast göra nåt kul med håret, och kläderna, alla fantastiska höstkläder, lager på lager, stövlar, mössor och halsdukar. Jag ÄLSKAR hösten! Det är nog min favoritårstid. Jag får så mycket inspiration av alla färger.
Regn och mörker får tankarna och inspirationen att flöda. Många avskyr hösten och mörkret, men för mig blir det äntligen slut på allt dåligt samvete för att man inte följde med vännerna och tog vara på solen och värmen. Nu är det liksom okej att sitta inne. Och det bästa jag vet är att vara hemma. jag är en riktig hemmamänniska! Kreativitetsmässigt är hösten guld för mig! Äntligen fokus, äntligen färger, ÄNTLIGEN HÖST

Jag har på mig en jeansklänning från WonHundred, bootsen har jag köpt på loppis, och jag tror baskern är från Asos, men den är gammal.

ENGLISH:
Fall is here, there is something special about it. I always want to refurnish at home, make it cozy, I use more makeup, I usually want to do something fun with my hair, and the clothes, all the amazing autumn clothes, textures, layers, boots, hats and scarves. I love autumn! It’s probably my favorite time of year. I get so much inspiration from all the colors outside
Rain and darkness is really good for my creativity. Many people hate autumn and darkness, but for me, it’s the opposite . It’s okay to stay inside. All the stress about being outside in the sun is long gone.
I love to be home.
In terms of creativity, fall=party in my brain! Finally focus, finally colors, FINALLY FALL

I’m wearing a jeans dress from WonHundred, I got the boots at a flea market, and the beret I THINK is from Asos, but it’s old.


1 kommentarerEn kommentar om “Autumn thoughts”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kan inget annat än hålla med dig, det bästa är ju att bara vara hemma!

    Reply