Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:30 | October 8, 2019

We’re having a flea market in Stockholm!

Den 19 Oktober ska jag, Maxinne, Mira, Thilda och Jossan ha loppis!!
Vi kommer att sälja massa härliga kläder, skor, väskor och accessoarer till bra priser. Vi gillar loppisar och vad vore då bättre att ordna loppis tillsammans, mitt i Stockholm, där vi också får hänga med er?! <3

Jag säljer av typ halva min garderob på saker jag helt enkelt inte anser att jag behöver längre, saker som bara hänger där, som jag älskar, men aldrig använder, känner liksom att det är bättre att de kommer till användning hos någon annan! Ni som följer mig på Instagram såg kanske att min garderob gick sönder pga att jag hade för mycket kläder, så det var dags för rensning.
Mina kläder är från strl XS-M, skor säljer jag i strl 36-37, och så kommer jag göra mig av med lite solglasögon, väskor, hattar osv

Det är ett öppet event, så bjud in alla ni känner. Ni får jättegärna attenda på vårt Facebook-event HÄR så att vi ser på ett ungefär hur många som kommer dit 🙂 

För er som inte har Facebook så är öppnar vi dörrarna 10.00 – 15.00 för super-loppis på Jakobsbergsgatan 8 i Stockholm , precis vid biblioteksgatan i innerstan♥

Hoppas vi ses där!

 

ENGLISH:

On October 19, me, Maxinne, Mira, Thilda and Jossan will have flea market !!
We will sell lots of lovely clothes, shoes, bags and accessories. We like flea markets and what is a better way than to arrange flea market together, in the middle of Stockholm, where we can also hang out with you ?! <3

I will sell off 50% of wardrobe. Things I simply don’t think I need anymore, things I love, but never use, so it’s feels like it’s better that someone else is acually using them!
My clothes are from size XS-M, I sell shoes in sizes 36-37, and then I will get rid of some sunglasses, bags, hats, etc.

It’s an open event, so invite everyone you know. And please attend our Facebook event HERE so we know kind of how many people that will come.

For those of you who do not have Facebook, we open the doors 10.00 – 15.00 at Jakobsbergsgatan 8 in central Stockholm, right by Biblioteksgatan♥

Hope to see you there!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här