Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | October 9, 2019

to blog or not to blog?

Många slutar ju blogga och kör andra Sociala Medier istället för att bloggar inte är så poppis längre. Instagram är lättare, och Youtube är mer levande.
Jag älskar ju Instagram och tanken har såklart slagit mig om jag ska sluta blogga helt och bara köra Instagram, men jag känner varje gång att… NJAAAE.. Då kan jag aldrig ju gå tillbaka och söka på saker jag provat, och än mindre kan ni som läser göra det.
Instagram gör också att jag känner mig begränsad i mitt skrivande, och ibland vill jag skriva mycket, jag gillar ju att skriva (och jag avskyr att skriva långa texter på mobilen).
På Instagram vet jag att folk inte läser på samma sätt som i bloggar, och mitt koncept funkar helt klart bäst i blogg i och med att jag vill recensera och prova nya grejer som jag kan tipsa er om.
Bloggen är ju ändå min lilla bebis som jag tycker är otroligt kul att hålla på med.
Men jag vill ju också såklart veta vad NI vill ha mer/mindre av för att kunna göra det så bra som möjligt.
Och som ni kanske förstår så hinner jag inte blogga lika mycket som förut, helgerna tillexempel försöker jag ta ledigt, så istället för tre inlägg om dagen blir det två inlägg om dagen. Vill ni då se mer recensioner? Mer personliga inlägg? Outfits? Mat? Inredning? vad vet jag? 🙂 vad är ni intresserade av?

ENGLISH:
Many people quit blogging and run other Social Media instead. Instagram is easier, and Youtube is more vibrant.
I love Instagram and the idea of quit blogging and continue with only Instagram has struck me, but when I think about it. it doesnt feel good. On Instagram you can never go back and search for things you wrote about. Instagram also makes me feel limited in my writing. Sometimes I want to write a lot, I like to write (and I hate to write long texts on my phone). And I know that people don’t read as much on instagram. My concept clearly works best in blog format because I want to review and try new things that I can tell you about.
And the blog is my little baby and I love to blog.
But of course I also want to know what YOU want more  / less of in order to do it as good as possible.
And as you may understand, I do not have time to blog as much as before, the weekends, for example, I try to take some time off, so instead of three posts a day there will be two posts a day. Would you like to see more reviews? More personal posts? Outfits? Food? Interior? what are you interested in?


43 kommentarer43 kommentarer om “to blog or not to blog?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I love your blog, think blogging is like a diary. I perso like to sometimes find old posts, posts where you use that or that palette. Instagram and Youtube are nice but are a different way of expression.

  Would love to still see posts about makeup as long with more in depth product reviews, maybe more skincare actually? But also your trips, your opinion on some topics, outfits (++), hauls, etc… Like you already do in fact! Really a pleasure to read your blog 🙂

  Reply
 • Jag vill sååå gärna att du fortsätter blogga, går in här varje dag och läser 🙂
  Jag vill jättegärna läsa mer om recensioner och sminktips! T ex hur man gör en snygg fade på ögonskugga, tips för att få sminket att sitta, hur borstarna kan användas, hur dina crayons kan användas mer hands on osv osv! 🙂 du kan så mycket!

  Reply
 • Håller med!

  Reply
 • Så kul att du vill behålla bloggen! 😍
  Jag gillar att läsa mer om ditt liv, så gärna mat, outfits och vad du gör om dagarna. Och självklart recensioner ❤️

  Reply
 • +1

  Reply
 • Mer personligt om det du är intresserad av utöver smink!

  Och sen älskar jag recensionerna men speciellt jämförelser, när jag är i behov av något nytt brukar jag googla på vad du skrivit om och uppskattar då inlägg där su jämför olika alternativ i både budget och syften. 😊

  Keep up the good work!

  Reply
 • Some people in a completely different genre (software development) are quitting social media and going back to personal blogs, given that you have more control, search functionality, the content is yours, as opposed to Instagram, for instance. I personally prefer blogs.

  Reply
 • Your blog is one of the few blogs that I still read and it’s wonderful! I would be quite sad if you quit blogging 🙁 I enjoy your product reviews, inspiring makeup looks, outfit posts and more personal stuff <3

  Reply
 • +1!! 😀

  Reply
 • Jag skulle deppa ihop om du slutade blogga Linda. Socmed kommer och går, det skrivna består. Jag misstänker att fler och fler kommer ta bort sina sociala medier för att det börjar fan bli för mycket nu, men viljan att ta del av andras konst, arbete och tankar kommer falna. Dessutom är det guld värt med en egen domän där du är din egna boss och algoritmer inte är en godtycklig vägg mellan dig och dina följare, designad för att klämma ut så mycket pengar av dem och dig som möjligt. Sluta inte blogga!!! <3

  Reply
 • Älskar bloggen!
  Går in flera gånger per dag för att se om du lagt upp något.
  Spelar ingen roll vad du lägger upp, allt är av intresse. ❤️

  Reply
 • Jag är gammaldags och älskar blogg konceptet. Tror som många tidigare sagt att andra socmedier kommer och går men jag tror bloggen kommer bestå.

  Reply
 • Jag har tjatat öronen av folk i kommentarsfält hittills om detta, men det jag tycker att bloggar gör bäst i förhållande till sociala medier är att förmedla bloggförfattarens röst. Bilder och snabba klipp och snabba “Den här är bra, den här är inte det” fungerar fint på sociala medier, men bloggen ger utrymme för dig att uttrycka dig på ditt personliga sätt. Så jag har inga särskilda åsikter om vad jag tycker att du borde posta om utöver att jag inte är intresserad av kläder, men jag tänker att sålänge det är DU som ger avtryck i dina inlägg så kommer jag vara nöjd och läsa dom. Bakom scenerna, vardag, mat som blev bra eller dålig, problemlösning, livet! Det lilla.

  Reply
 • personal and outfits 🙂

  Reply
 • Kul att du vill fortsätta blogga, älskar din blogg! Är less på att allt ska vara på youtube, så jobbigt att hoppa i klippet när man inte alltid vill se ett 4 minuter långt intro om INGENTING bara för att sedan komma till det som klippet handlar om. Jag vill gärna se mer recensioner, tips och trix, kanske “enkla/vardagliga” looks.

  Reply
 • Kul att du inte ger upp bloggen! Håller med dig om att den är helt ovärderlig när det gäller att söka bland produkter etc. Dessutom får man aldrig upp inlägg på Instagram när man googlar, så bloggen är bättre där. Instagram är dock mycket enklare att kommunicera på, så jag ser Instagram som det nya kommentarsfältet😊 När det gäller bloggens innehåll gillar jag just blandningen. Tycker om när du lägger in bilder från förr.

  Reply
 • Hoppas du aldrig sluta blogga! Kommenterar inte så ofta men uppskattar din blogg jättemycket. Jag gillar din mix men ser gärna mer recensioner. Hade varit kul om du nån gång ville testa ekologiskt smink eller hudvård!

  Reply
 • Föredrar blogg! Typ tutorials, recensioner på grejer du provat, kanske lite mer om LH? 🙂

  Reply
 • Hi Linda, in this Instagram-dominated world it’s very refreshing to see someone who still puts a lot of effort into their blog, so kudos to you! All of your posts are a pleasure to read TBH, I have no preferences regarding the content. On the other hand, I find life in the Nordic countries quite fascinating (I’m from Argentina) and I love to read people’s personal experiences about growing up and/or living in those places.
  Keep up with your great work but don’t get stressed out!

  Reply
 • Älskar din blogg! Sminktips och recensioner 🙂

  Reply
 • Hoppas verkligen du fortsätter blogga! Jag är ganska trött på Instagram just nu och föredrar helt klart att läsa bloggar! Full sympati för att du behöver lediga helger, det ska inte finnas någon press i hur ofta och hur mycket du lägger ut. Dina looks är ju det viktigaste innehållet och produktrecensioner är alltid kul, men utöver det så uppskattar jag blandningen du har! Vi är alltid nyfikna på att höra mer om ditt eget märke!
  Du gör ett fantastiskt jobb!

  Reply
 • Jag är så egoistisk och säger: I WANT IT ALL! 🤑😇
  Älskar din blogg med smink i fokus men samtidigt att få läsa om hela dig. Se alla dina sidor, tankar och idéer.

  Reply
 • Jag älskar din blogg och läser den varje dag, skulle gärna vilja att du fortsätter! Det är kul när du visar olika outfit, du ger så mycket inspiration 🙂 <3

  Reply
 • I wish you’ll continue blogging forever:)

  Reply
 • Jag älskar bloggar åh läser din varje dag 🙂 har inte ens Instagram så d vore xtra tråkigt då..
  Jag skulle tycka d vore skitkul att se mer outfits för du brukar ha så cool stil, kanske frisyrer åh mer personligt oxå 🙂 en härlig blandning av allt är egentligen d bästa! Smink, träning, lifehacks, allt 🙂 du är bäst!!

  Reply
 • Jag älskar din blogg och hoppas verkligen du fortsätter med den! Jag älskar recensioner och tips på nya produkter, men också dina looks och tutorials. Jag skulle önska du gjorde mer outfitinlägg, kanske kollage på shopping? (kläder, inredning smycken). Musiklistor och Mat- och receptinlägg hade också varit fantastislt kul! Du är bäst Linda!! ♡♡♡

  Reply
 • Jag saknar så och väntar dagligen på nya grundliga smink tutorial, mest ögon, av dig, med tal och inte överkört med musik eller snabbspol.
  En gammal hederlig tutorial. Eller många. Saknar dom..

  Reply
 • I’ve been following your blog for at least 7 years (platinum blond hair and super thin eyebrows haha) and it’s one of my absolute favorites ! I would really appreciate if you keep posting here, but I understand that you need a break. Just please don’t abandon this place 🙂

  Ps. Craving more outfit posts from you – your style is very unique!

  Reply
 • Blog – please!

  Reply
 • Jag gillar framförallt recensioner och jämförelser, tips och tricks. Tack❤️

  Reply
 • Jag tycker det är bra som det är nu ☺️ Tycker definitivt inte att du ska sluta blogga 😄

  Reply
 • Fortsätt blogga! ❤ Jag gillar produktrecensioner och produkttips. Vill gärna se mer outfits, frisyrer och inredning, gärna DIY! (tänker mig att du är en diy-are)

  Reply
 • Hey! I’d love to come here now and then to take inspiration from your looks: It is such a professional blog and I love it! I’m glad you won’t quit!

  Reply
 • Jag gillar din stil så outfits är alltid kul! 😀

  Reply
 • Tutorials på svenska. Enkla, till vardagen. Typ bas, enkel ögonmage, countouring mm. Bra blogg!

  Reply
 • *ögonmake

  Reply
 • Eftersom jag är så dålig på att sminka mig och vill så gärna bli bättre så ääälskar jag “how to…”. Samtidigt inser jag att sånt tar oändligt tid att lägga upp så jag förstår att du inte hinner med det. Älskar att läsa om produktrekommendationer, framför allt om det är inom rimliga priser. Att du bloggar 2 ggr om dagen är wow men jag skulle vara kvar även om det var en gång per dag 🙂
  Kepp up the good work och hitta en balans mellan blogg, jobb och ditt eget välbefinnande 🙂

  Reply
 • Behåll bloggen!!!!! Är en av mina favoritsidor att alltid komma tillbaka till
  Både inspiration och humör boostas enormt och tycker att det känns så mycket personligare och genuinare än andra sociala medier. Mängden inlägg får mer än gärna variera beroende på tid och ork. Älskar det du gör och bloggen är även det forum där jag personligen finner mest att ta del av och få ny energi från. <3

  Reply
 • Älskar att du bloggar, tycker det är trist att bloggandet dött ut lite.. din kreativitet strålar som bäst i bloggformat! 🙂

  Reply
 • Jag gillar personliga inlägg men såklart även recensioner 🙂 Och som gammal bloggare så hoppas jag du inte slutar 😉

  Reply
 • Kul att du fortsätter blogga! Jag gillar rescensioner!

  Reply
 • Just keep blogging 🙂 “hi” from PL 🙂

  Reply
 • Post whatever you want to talk about, just don’t stop blogging! It’s the main way I follow you, not big into Instagram.

  Reply