Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | October 15, 2019

My new obsession | Leave in conditioner

Min nya grej är spray-inpackning!
Nu med all blekning så blir mitt hår JÄVLIGT trassligt när jag sover, och jag är så rädd att det ska brytas av mer när jag borstar, så jag kör spray-balsam rakt i torrt hår efter jag sovit, och sedan borstar jag. Det blir SÅ mycket bättre. Kör även denna efter jag tvättat håret innan föning.
Hade nästan glömt att spraybalsam existerar, men nu kan jag inte leva utan det.
Jag har provat lite olika, men det jag kör just nu och gillar allra bäst är Vault Color lock Leave in Conditioner från Amika, den är helt kanon!

Förutom att det reder ut håret så behåller det färgen på håret.

Finns HÄR för 289:- (reklamlänk)

Har du någon favorit?

ENGLISH:

My new thing is Leave in conditioner!
Now with the bleaching, my hair gets REALLY messed up when I sleep, and I’m so scared that it will be broken off even by more when I brush it, so apply some spray-conditioner  into dry hair after I slept, and then I brush it. It gets SO much better. I also use this before I blow dry my hair.
Almost forgot that spray balm exists, but now I can’t live without it.
I’ve tried different leave in conditioners, but this one I like the most: Vault Color lock Leave in Conditioner from Amika, it’s amazing!

It detangles the hair, and keeps the color from fading.

 

 


3 kommentarer3 kommentarer om “My new obsession | Leave in conditioner”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Alltså, jag säger bara sidenörngott!!! En riktig gamechanger för blekt och trassligt hår! Även sovmössa(!) i silke är ett hett tips. Spana in SILKE London <3

    Reply
  • Åh! Jag har faktiskt ett sånt sidenlakan! Men det bara glider av kudden hela tiden 😂😂😂 så jag blir bara irriterad och byter till ett vanligt! Men har också hört mycket bra om dom 🙂 kanske ska ge det en till chans!

    Reply
  • Jag har samma problem så ska kanske testa den där produkten, har just nu ett spraybalsam för barn från mataffären haha.

    Reply