Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | October 17, 2019

Todays look | Crisp

Många frågar mig om jag ska spara luggen eller inte, och helt ärligt, jag vet inte själv, just nu känns det super! Gillar verkligen när den är lite längre. Jag har ju dessutom mycket fler valmöjligheter med håret i lugg, och det är väldigt lätt att gömma den med hårnålar eller diadem.
Så vi får se om jag låter den växa ut eller inte 🙂

Bas/Base
Linda Hallberg Infinity Palette – Virgio, Maffei (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Filter Light (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Glass (reklamlänk)
Linda Hallberg Fantastick Lipstick I Die (reklamlänk)

Ögon/Eyes
Linda Hallberg Metallic Mysteries II – Collision (reklamlänk) 
Linda Hallberg Infinity Glass (reklamlänk)
Too faced Damn Girl Mascara

Läppar/Lips
Linda Hallberg Infinity Glass (reklamlänk)


0 kommentarer



Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här