Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:59 | November 5, 2019

Are you the new member of our LH team?

PR & Social Media Manager, Linda Hallberg Cosmetics.

Linda Hallberg Cosmetics letar efter en PR & Social Media Manager som nästa tillskott till vårt fantastiska team. I tjänsten ansvarar du för våra publika relationer, för vår externa kommunikation via alla våra sociala/digitala kanaler, projektledning av events och fotograferingar samt övriga PR-aktiviteter. Hos oss får du jobba på ett av världens mest spännande skönhetsföretag (oh yes, we did that) och vi letar efter dig som vet vad det innebär att jobba på en liten startup och som brinner för att göra ett genialiskt jobb. Vi letar efter dig som faktiskt gillaratt ha många bollar i luften samtidigt som struktur, ordning och framförhållning är något du högaktar. För att vara en lämplig kandidat till denna roll ser vi att du som söker är social och gärna bjuder på dig själv, kreativ, självständig, flexibel och en duktig skribent som med enkelhet kan snappa upp och applicera olika typer av skrivsätt till dina alster. Om du inte är bekant med vår produktlanseringsstrategi i contentväg kan det vara en god idé att undersöka dessa innan du söker tjänsten.

Vi lägger stort värde i att du är en noggrann lagspelare och en tydlig kommunikatör som inte lämnar något till slumpen. Du slutför dina uppgifter med god marginal och har alltid en backup-plan i din rockärm. Du är definitionen av en do:er.

Det är periodvis väldigt mycket att göra, mycket som händer samtidigt och snabba vändningar. Ibland allt på en och samma gång. Vi är inte ett team som tar någon stolthet i att jobba mycket men vi siktar mot stjärnorna och delar målet och viljan att sätta vårt svenska varumärke på den globala skönhetskartan. We’re in it to win it men vi är alla överens om att växtvärken är tillfällig. Vi vill absolut inte sälja dig en glorifierad bild av verkligenheten utan vi väljer att vara ärliga då transparens är en av våra kärnvärderingar. Detta jobb är inte för alla, men för rätt person är det ett fantastiskt unikt äventyr som du får dela med de mest passionerade personerna du kan tänka dig. Om du tycker våra produkter är fantastiska, vänta tills du får träffa teamet bakom dom. Det är så mycket hjärta, kärlek, vilja och ambition i vårt lilla team att luften till och med kan vibrera. Det känns. Vi känns.

Linda Hallberg Cosmetics grundades av makeup artisten Linda Hallberg och lanserades hösten 2016 och vår affärsidé baseras på att vi vill ta fram högkvalitativ makeup med en twist. En multifunktionell twist som passar minimalisten såväl som makeup-artisten. Sedan lansering av Linda Hallberg Cosmetics har våra produkter mottagit åtskilliga priser för dess goda kvalitet och innovativa egenskaper. Hela sortimentet är idag 100% cruelty-free och 100% veganskt, vi tummar varken på det ena eller det andra.

ANSVARSOMRÅDEN:

 • Ta fram en definitiv tone of voice-manual.
 • Idéutveckla, planera, producera och publicera innehåll för samtliga sociala medier och övriga digitala kanaler utifrån en godkänd strategi och i symbios med marknads/kampanjkalender.
 • Interagera med våra följare samt svara på alla kommentarer och DM:s.
 • Spela in, redigera och publicera tutorials för Instagram Story och Youtube.
 • Skapa ett community-engagement online via olika sociala forumsgrupper/tools.
 • Fota content för vardagliga aktiviteter (kampanjfotograferingar outsourcas).
 • Projektleda planerandet och utförandet av PR-events och övriga aktiviteter inom området.
 • Planera, publicera och skicka veckovisa nyhetsbrev.
 • Skriva pressmeddelanden på svenska och engelska samt hantera utskick av dessa.
 • Ansvara för pressutskick, allt från planering till montering till utskick.
 • Daglig kontakt angående pressförfrågningar samt kontinuerlig kontakt med journalister.
 • Löpande arbete med hemsidans PR-delar.
 • Säkra tydliga KPI:er för varje aktivitet och följa upp dessa. Analysera och säkra att resultaten används och relevanta åtgärder genomförs. Syftet är att ständigt hitta sätt att förbättra de uppsatta målen genom att testa, ändra, förbättra och optimera genom nya initiativ.
 • Ansvara för att dina projekt håller fastställd budget samt utförs inom tillämpade deadlines.
 •  Veckovis och månatlig uppföljning/rapportering till VD.

KVALIFIKATIONER:

 • Minst 3 års dokumenterad erfarenhet inom kommunikation och PR.
 • Starkt skönhetsintresse och stenkoll på branschen och konkurrensen.
 • Hög arbetsmoral och kan hantera arbetsintensiva perioder.
 • Ett kreativt och flexibelt utanför-ramarna-tänk.
 • Väldigt stark kommunikationsförmåga muntligt och i skrift.
 • Ännu starkare organisations- och planeringsförmåga.
 • Datorvana och erfarenhet i PowerPoint, Excel, Word, Outlook, InDesign och Photoshop.
 • Högskoleutbildning inom relevant område.
 • Erfarenhet av det skrivna ordet och mot efterfrågan kunna uppvisa tidigare arbeten som referens.
 • Tillämpar flytande svenska och engelska i tal samt skrift.

ARBETSPLATS: Linda Hallberg Cosmetics huvudkontor i Stockholm, Södermalm.

ANSTÄLLNINGSTYP: Heltidstjänst Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning Lön efter överenskommelse.

TILLTRÄDE: Snarast möjligast.

ANSÖKAN

Skicka CV och personligt brev till [email protected],Märk ämnesraden med ”Jobbansökan: PR & SoMe”. Intervjuer sker på löpande band.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här