Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:07 | November 10, 2019

Favorite?

Har lyckats gå och bli sjuk igen, har varit lite halvkrasslig länge nu, men nu är det sängläge och té som gäller. Halsen dödar mig och kroppen är tung och svag.
Jag vill bara åka och klättra, sminka mig och göra nåt kul.. Blir uttråkad så jäkla fort! Men som min psykolog säger, att jag MÅSTE lära mig att chilla ner, att inte alltid ha 100 bollar i luften, att faktiskt göra ingenting, även om det är tråkigt.
Så nu ska jag snart äta lite.. sen typ hitta nåt att kika på och äta chips. Jag blir alltid sugen på chips när jag är sjuk.

Vad skulle du välja, chips eller godis för alltid?
Jag är chips all the way

ENGLISH:

Has managed to get sick again, I have been a little off for a long time now, but now I have to stay in bed with my tea.
I just want to go climbing, do make up or other fun stuff .. I get bored so damn fast! But as my psychologist says, I MUST learn how to chill down, to not always have things to do all the time, to actually do nothing, even if it is boring.
So now I’ll be eating some soon .. then kind of find something to look at and eat chips. I always crave chips when I’m sick.

What would you choose, chips or sweets forever?
I’m chips all the way

 


5 kommentarer5 kommentarer om “Favorite?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lätt chips!

  Reply
 • Mkt svår fråga! Är godisråtta men kan lätt bli för mkt så är det för för alltid så får det nog bli chips😅 Krya på dig!

  Reply
 • Look nr 1 är min favorit denna veckan <3 Måste säga godis på den andra frågan då jag inte är förtjust i chips men skulle behöva svara frukt och bär pga diabetes typ 2.

  Reply
 • Röstar också för chips alla dagar i veckan 😄👍 Hoppas att du kryar på dig!

  Reply
 • Jag skulle nog välja godis, älskar choklad 🙂
  Krya på dig!

  Reply