Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | November 15, 2019

That glitter jumpsuit

Igår var jag och Madde på diabetesgalan, jag hade faktiskt ingen aning om hur vanligt diabetes är.. jag själv har en släkting som dött pga diabetes och det finns överallt bland oss men än finns inget botemedel, så det är en så otroligt viktig gala och det behövs verkligen mer kunskap och forskning kring sjukdomen då det bara blir vanligare och vanligare, och diabetes typ 2 kryper allt lägre ner i åldrarna.

Jag hade på mig en helt otrolig jumpsuit från Nadine Merabi. Har nog aldrig fått så mycket komplimanger för ett klädesplagg någonsin tror jag. Kände mig SÅ fin, och framförallt bekväm. det kändes som att den var gjord för mig och min kropp.

Efter galan åkte jag hem och åt halloumi-stroganoff, kollade på expeditionen och gick och sov.
Idag ska jag hämta upp lite kläder hos en designer som har sytt upp lite grejer till en plåtning på söndag. Och imorgon är det KONSEEEERT! Är helt orimligt taggad!!

ENGLISH:
Yesterday me and Madde and I were at the diabetes gala, I actually had no idea how common diabetes is .. I myself have a relative who died due to diabetes. Diabetes is everywhere among us but there is no cure yet, so it is such an incredibly important gala and we really need more knowledge and research about the disease. and diabetes type 2 is getting more and more common, even among young people

I was wearing an absolutely incredible jumpsuit from Nadine Merabi. Have probably never received so much compliment for a garment ever, I think. I felt so pretty, and comfortable. it felt like it was made for me and my body.

After the gala, I went home and ate the halloumi stroganoff, watched “The Expedition” and went to sleep.
Today I’m going to pick up some clothes from a designer who has sewed up some stuff for a photo shoot on Sunday. 


8 kommentarer8 kommentarer om “That glitter jumpsuit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Använder du några fillers eller Botox?

  Reply
 • Hej Smilla!
  Jag har testat fillers I både läppar och kindben, men har inte gjort det på jättelänge nu, så just nu har jag inga fillers kvar. Jag har även provat botox i armhålorna pga svett för att jag är allergisk mot deo (har skrivit om detta och kommer att göra det igen, men detta är mer i medicinskt syfte) har även testat botox i pannan för spänningshuvudvärk eftersom jag får det när jag sitter mycket framför datorn. är det något mer du undrar över så finns jag här 🙂

  Reply
 • Absolutely stunning 😍 (and you’re gorgeous every day – dressed up or dressed down)

  Reply
 • Thank you so so much darling <3

  Reply
 • Woooooow! But… what did you wear underneath? 😀

  Reply
 • It’s actually not see through, it’s some kind of fabric underneath that just makes it look see through, so I just had underwear underneath 🙂

  Reply
 • Gud va häftigt 😍

  Reply
 • Wow vad snygg!

  Reply