Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:50 | November 18, 2019

Todays Look | Attention Attention

Jag har haft en helt magisk helg! Hur har er helg varit?
Min har varit magisk, och upptagen, därav inget bloggande alls.
I lördags jobbade jag och sedan var vi på konsert, jävlar vad bra det var! Vi var även inbjudna på ett backstageparty mellan Shinedown och Alter Bridge och fick träffa killarna i Shinedown, som faktiskt kände igen mig sedan förra året, så jäkla kul. De är så himla trevliga. Tycker det är så fantastiskt med såpass stora band som tar sig tiden att träffa sina fans. Och som minns att man setts förut, Vilken kväll.. wow!
Sen var det tidigt upp igår för att förbereda allt inför plåtningen, och DAMN vilka bilder vi fick!! WOWOWOWOW
Idag däremot. är en helt annan historia, det märks att jag inte tagit en sekund åt att vila i helgen. är SÅ trött! Behöver städa efter gårdagens bravader då jag förvandlade vardagsrummet till ett sminkrum, så det ser ut som skit hemma just nu…

Bas/Base
Linda Hallberg Infinity Palette – Virgio, Milky Way, Andromeda, Maffei (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Filter Light (reklamlänk)

Ögon/Eyes
Linda Hallberg Happy Mood Crayon (reklamlänk)
Viseart Editorial Brights Palette
Linda Hallberg Infinity Deep palette – Solar(reklamlänk)
The Body Shop Star Stamp Eyeliner
Too faced Damn Girl Mascara

Läppar/Lips
Linda Hallberg Infinity Glass (reklamlänk)


2 kommentarer2 kommentarer om “Todays Look | Attention Attention”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Visst var Shinedown fantastiskt bra ! De la ribban så högt att jag och fästmann såg en låt på Alter Bridge och sen lämnade , tyckte det kändes energilöst efter Shinedowns grymma framträdande .

    Och än en gång vågade jag inte mig fram att hälsa på dig , kanske på Sweden rock ! Fast det sa jag ju förra året också haha !

    Reply
  • Hur bra som helst! Och jag håller faktiskt med dig. Alter Bridge i all ära. Men efter shinedown som har en jäkla show kändes de riktigt trötta 😕
    Haha nästa gång måste du säga hej 😊😊 jag blir bara glad!

    Reply