Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:36 | November 23, 2019

Black week offers at Linda Hallberg Cosmetics

Nästa vecka börjar Black Weekend hos Linda Hallberg Cosmetics, vi kommer köra lite olika erbjudanden varje dag och en hemlis på själva fredagen på vår hemsida:)

Varje erbjudande startar 00.00 varje dag och är live i 24 timmar

Tyvärr så kan vi inte skicka till Sverige, Norge och Finland pga Exklusivitet med Kicks </3 Vet att många är väldigt besvikna över det pga att vi är ett svenskt märke. Men tyvärr är det såhär just nu, och inget vi kan göra åt i nuläget. Men håll ut! Det kommer <3

ENGLISH:

Next week Black Weekend starts at Linda Hallberg Cosmetics, we will run a few different offers every day and on the actual Friday we’ll have a lil secret!

Each offer starts at 00.00 each day and is live for 24 hours

Unfortunately we cannot ship to Sweden, Norway and Finland due to Exclusivity with Kicks </ 3 Know that many are very disappointed because we are a Swedish brand. But unfortunately it is like this right now, and nothing we can do about it right now. But hold on! It comes <3


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här