Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | November 26, 2019

Todays look | Delighted

Bas/Base
Danessa Lyrics Vision Cream Cover N03
Linda Hallberg Infinity Palette – Virgio, Milky Way, Maffei (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Filter Light (reklamlänk)
Linda Hallberg Fantastick Lipstick I Die (as blush) (reklamlänk)

Ögon/Eyes
Linda Hallberg Black Core Crayon (reklamlänk)
Linda Hallberg Fusion Kit – Vega Flash (reklamlänk)
Linda Hallberg Enchanted Secrets Palette – Ethereal
Viva la diva glitter eyeliner & mascara Green (reklamlänk)
The Body Shop Star Stamp Eyeliner

Läppar/Lips
Linda Hallberg Fusion Kit – Delighted mood (reklamlänk)
Linda Hallberg Fantastick Lipstick Pink Opal (reklamlänk)

Headband HERE (reklamlänk)


3 kommentarer3 kommentarer om “Todays look | Delighted”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har en fråga angående LH Cosmetics,
  ”Ångrar” du avtalet med Kicks när det gäller ensamrätten? Det känns som du ofta får besvikna kommentarer när nu kör erbjudanden på webbshoppen till exempel. Förstår att det måste ha varit fantastiskt att få in produkterna på Kicks men hade du valt att göra det annorlunda om du gjorde det idag?
  Kram 🤗

  Reply
 • Hej Em!
  Jag tycker det var rätt att gå med Kicks, jag tror att det krävdes en bra och stadig återförsäljare som Kicks för att verkligen kunna presentera vårt multifunktionella koncept ordentligt ut till kunder för att det skulle gå bra i långa loppet, vi är ju här för att stanna 🙂 Så jag tror vårt val var helt rätt. Och med tanke på att vi är ett väldigt litet team på 6 personer som gör allting inhouse (vi var 3 då) så var det ett självklart val att växa långsamt och stadigt, och att öppna en ny återförsäljare är otroligt mycket jobb, så det var bättre att satsa på en, och göra det bra, än att göra det halvdåligt med flera stycken. Sedan är det såklart tråkigt att vi inte kan styra över erbjudanden osv. MEN Exklusiviteten kommer inte att vara för alltid, så detta kommer ju att förändras 🙂 Å andra sidan har ju ni i Sverige, Norge och Finland möjligheten att känna och klämma på produkterna i butik, vilket inget annat land har <3 Det är otroligt svårt att göra alla nöjda och glada, men vi gör vad vi kan <3
  kram på dig!

  Reply
 • Tack för utförligt svar. ❤️
  Håller med om att det är kul att kunna klämma och känna men man blir ju så avis på erbjudandena i webbshoppen ibland. 😊
  Ser verkligen fram emot nästa släpp.
  Kram 🤗

  Reply