Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:01 | November 29, 2019

Best hair tip | Tangle Teezer Wet Detangler

Visste du att hårvården inte är allt? Utan även vad du använder för hårborste spelar roll för hur mycket du sliter på håret.
Sedan Tangle Teezer kom ut med sin första borste har jag varit trogen märket då jag upplever minimalt slitage och det är lättare att reda ut.

Det enda jag stört mig lite på är att Tangle Teezer inte funnits med handtag (TRODDE JAG).. Jag har slängt iväg Tangle Teezers både hit och dit för att de glidit ur händerna på mig, det är bara en bedrift att jag inte slängt en i huvudet på någon, eller haft sönder något ännu.

Tangle Teezer HAR ju faktiskt en borste handtag.. jag fattar inte hur jag lyckats missa det? den väger dessutom ingenting och tanken är att den både ska användas i blött och torrt hår utan att slita på håret.

JAG ÄLSKAR DENNA, typ mitt bästa hårtips till dig som har alla produkter, men en hårborste som suger.

Pris: 169:- hos Kicks HÄR (reklamlänk)

 

ENGLISH:

Did you know that hair care is not everything? It’s also depends on your hairbrush
Since Tangle Teezer came out with their first brush, I have been the loyal to the brand as I experience minimal breakage and it is easier to detangle.

The only thing that disturbed me a little is that the Tangle Teezer did not exist with handles (at least I thought) .. I have thrown away Tangle Teezers both here and there because they have slipped out of my hands, it’s a miracle that I haven’t thrown one in someones head yet.

Tangle Teezer DOES actually a brush with a handle .. I don’t understand how I managed to miss this? it’s very lightweight and the idea is that it should be used in both wet and dry hair without breaking the hair.

I LOVE THIS. And this is my absolute best hair tip if you have good hair products, but a brush that sucks.

Price: SEK 169 at Kicks HERE (advertising link)


1 kommentarerEn kommentar om “Best hair tip | Tangle Teezer Wet Detangler”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kör också med en sådan, fast den i färgen ‘Serenity Blue’, för jag tröttnade på att min vanliga Tangle Teezer fylls med vatten som man måste skaka ut om man använt den i duschen. Jag kammar ur mitt hår när jag använder balsam, både för att reda ut det & fixa en jämn sidbena, och för att fånga upp en del av håret jag tappar. Den med handtag är helt solklart ett av mina bästa köp; använder knappt den vanliga längre!

    Reply