Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | December 3, 2019

Todays look | Lakuna Mask

Kände att jag ville göra nåt kul 🙂 så jag målade Lakuna från nya paletten i mitten av ansiktet som en mask, sen suddade ut den med Serein, och använde Ara och Void på ögonen 🙂 Basen jag använt är Milk Makeup Highlighter mini stick för att ge en klibbig bas så att skuggorna verkligen fäster.

ENGLISH:
Wanted to do something fun, so I painted Lakuna from the Enchanted Mysteries Palette as a mask, I blended it with Serein, and used Ara and Void on the eyes. To make the color super intense I used Milk Makeup Highlihter Mini stick on my whole face 🙂

 


6 kommentarer6 kommentarer om “Todays look | Lakuna Mask”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här