Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:38 | December 14, 2019

Todays look | Pink Opal

Heej på er!
Idag blir det födelsedagsfest för min bästa Osccar!
igår var jag iväg och firade Maxinne med Luciatema, idag är temat Black Elegance och hur underbart är det inte med TVÅ temafester på EN helg? Blir nog ev. den svartglittriga byxdressen jag hade på diabetesgalan även ikväll!

Bas/Base
Danessa Myrics Vision Cream Cover N03
Linda Hallberg Infinity Palette – Virgio, Milky Way, Maffei (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Filter Light (reklamlänk)
Linda Hallberg Fantastick Lipstick Pink Opal (reklamlänk)

Ögon/Eyes
The Body Shop Lash Hero Mascara London Jet

Läppar/Lips
Linda Hallberg Fantastick Lipstick Pink Opal (reklamlänk)

Head band from Ioaku


6 kommentarer6 kommentarer om “Todays look | Pink Opal”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fina naturliga bryn! Har du använt några produkter till brynen?

  Reply
 • Fina linda, kan du uppdatera din fräkne-look som du brukar ha? (På youtube)

  Reply
 • Hej! Hur upplever du den mascaran du har på bilden? Jag har så svårt att hitta mascaror som funkar då mina fransar smular extremt snabbt, oavsett om jag böjer dem eller inte. Den enda mascaran som funkat felfritt hittills är LCC som ju gått ur sortiment… Sedan dess har jag testat idun, lumene, Isadora, Clarins och L’oreal, och ingen av dem har fungerat lika fläckfritt. Upplever att de mascaror som man måste lägga på flera lager av är värre än de som ger mycket produkt vid ett lager. Nu måste jag köpa ny mascara igen och jag vet verkligen inte var jag ska börja leta. Så, tips? Den här? Bianca ingrosso? Bör också nämna att jag inte är ett jättefan av gummiborstar, jag gillar de stora, långa riktiga borstarna. (inte de med “spiralform”, utan fluffigare)

  Reply
 • Hej! En av de bättre mascaror jag provat! den smular inte och kladdar inte av sig någonting under dagen. tycker den är toppen på mina fransar 🙂 och den har ingen gummiborste heller. den har två ändar, ena med fibrer, och andra en vanlig mascara 🙂

  Reply
 • You look so lovely!

  Reply
 • thank you <3

  Reply