Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | January 21, 2020

Todays look – Stars

Bas/Base
NYX professional Makeup Bare With Me Tinted skin Veil (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Palette – Cigar, Andromeda, Maffei (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Glass (reklamlänk)
Paper stars from Dollar Store

Läppar/Lips
Linda Hallberg Infinity Glass (reklamlänk)


4 kommentarer4 kommentarer om “Todays look – Stars”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Har en fråga om infinity paletten, älskar den och använder varje dag! Skulle kunna va den enda paletten jag använde, men har lite problem med att få till en bra bronzer från den då zwicky är för orange. Brukar du använda paletten som bronzer? Finns det nåt knep att blanda zwicky med nån annan färg i paletten? Skulle va superkul o höra om du har nåt tips! Är ganska ljus i hyn!

  Tack för en superbra blogg! / Elin

  Reply
 • Hej Elin! Vad kul att du gillar den 🙂
  Jag brukar blanda Zwicky med Cigar och Maffei lite beroende på om det är vinter eller sommar. Jag brukar bara dutta penseln i Zwicky och Sedan I Cigar Eller Maffei och bygga upp intensitet om jag vill ha mer 🙂 Prova dig fram. Ha en underbar dag! Kram <3

  Reply
 • Men åh tack för svar, ska absolut testa det!!

  Kramar! <3

  Reply
 • Love it! ❤️

  Reply