Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:01 | January 22, 2020

First impression | Kisby dry shampoo

Jag fick tips för ett par veckor sedan höra om ett Torrshampo från märket Kisby som folk verkar tycka om.
Jag har aldrig hört om märket förut och kan inte hitta så mycket info om det heller.
Jag köpte det på Åhlens och det finns även för brunt hår. Den på bilden ovan är för ljust hår.

Shampot ska sprayas i håret, sedan låta verka i 2-3 min innan du borstar ut det. Det ger volym och absorberar olja med risextrakt och innehåller 99.7% naturliga ingredienser. Jag tycker det doftar superfräscht, lite apelsinblomma-aktigt, men också sett på folks recensioner att de inte gillar doften. Det där är en smaksak.

ENGLISH:

A couple of weeks ago I received a tip about a dry shampoo from a brand called Kisby  that people seem to like.
I’ve never heard of the brand before and can’t find that much information about it either.
I bought it at Åhlens and there is also one for brown hair. The one in the picture above is for light hair.

The shampoo should be sprayed on the hair, then set for 2-3 minutes before brushing it out. It provides volume and absorbs oil with rice extract and contains 99.7% natural ingredients. I think it smells super-fresh, orange-flower-ish, but also seen on people’s reviews that they don’t like the scent. That is a matter of taste.

Här ser ni före och efter. Torrshampoot ger verkligen volym samt ger håret en fräsch känsla. Det BLIR tyvärr lite vitt i håret, så är du mörkblond så vet jag inte riktigt hur det blir. Så har du provat får du gärna dela dina tankar i kommentarerna.

Pris: 115:-/150ml på Åhlens HÄR (reklamlänk)

 

ENGLISH:
Before and after. This dry shampoo really adds volume and gives the hair a fresh feeling. Unfortunately, it gets a little white in the hair, if you are dark blonde I do not really know how it will be. If you have tried, please feel free to share your thoughts in the comments.

Price: 115: – / 150ml at Åhlens HERE (advertising link)


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här