Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | January 25, 2020

Todays look | None

Lägger sällan upp helt osminkade bilder här på bloggen, men går ju ändå osminkad en stor del av mitt liv.
Så detta får vara dagens makeup: Ingen alls!
Huden har klarat upp sig himla bra sedan mitt senaste utbrott. Har bara en väldigt ihärdig finne, eller som jag tror, en finne/kombinerad med ett blodkärl som kommit tillbaka igen och som jag lasrade bort för två år sedan. Så jag får se hur den utvecklas, annars får jag lasta den en runda till.. Men jag kan inte låta bli att klämma på den.. så den är ALLTID röd..
Hoppas ni har en bra helg!

ENGLISH:
I rarely post completely naked pictures here on the blog.
So todays makeup is no makeup at all! The skin has been doing well since my last break out. I have a VERY stubborn pimple, or as I believe, a pimple / combined with a blood vessel that has come back again and which I lasered off two years ago. So I’ll see how it develops, otherwise I’ll have to do another laser treatment .. But I can’t help picking on  it .. so it’s ALWAYS red ..
Hope you have a great weekend!

 


5 kommentarer5 kommentarer om “Todays look | None”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • WOOOOW Linda! Var ett tag sedan jag var inne på din blogg och måste bara säga att din hy strålar och dina fransar är magiska!! Använder du något serum? Vill också ha så fina fransar haha! Länka gärna isåfall 😀 tack och kram!

  Reply
 • Jag undrar också över dina ögonfransar! Superfina 😍

  Reply
 • Jag såg på insta att du använda xlash fransserum, men jag undrar om du använder den som vara hette xlash eller xlash PRO. Har du gjort ett inlägg om det här? Eller skulle du kunna göra ett inlägg om det? 😄

  Reply
 • Uppskattade detta inlägg så mycket. Har själv en del komplex för min hy, som säkert delvis är grundad i bilden av porslinshy som ständigt florerar på sociala medier. Tack för att du delar med dig av verkligheten <3

  Reply
 • Yeah 😁😁😍😍

  Reply