Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:37 | February 11, 2020

Let’s celebrate with 50% off!

Let’s Celebrate the fact that we are nominated in Daisy Beauty Awards tomorrow with 50% off everything at our website (except bundles & boxes)

Woop Woop!


*This offer is only valid through shop.lindahallberg.com (not any of our retailers) and will not be valid in Sweden, Norway, Finland, Mexico and Russia due to exclusivity agreements and/or shipping difficulties. Read more on FAQ on our website. Offer is valid until February 13th 2020 19:00 CET. As our stock is limited, we reserve our right to withdraw this offer at any time. bundles and creator boxes are not included in the offer.


2 kommentarer2 kommentarer om “Let’s celebrate with 50% off!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilket grymt erbjudande!! Jag bor i London och skulle beställa hem påfyll av et par utav mina favoriter, fast ångrade mig når jag kom till kassan och såg va himla dyrt det är att få det hemskickat når man beställer från eran hemsida. 10 pund (ca. 125 SEK) för det billigaste alternativet som tar mellan 1-3 veckor.. Och vill man ha produkterna inom en vecka så kostar det 31.25 pund (ca. 390SEK) vilket ju är lika mycket som produkterna jag tänkte köpa. Väldigt synd :(( Vad är anledningen till att det är så dyrt at beställa direkt från eran hemsida?

    Reply
  • Hej! Över 50 pund är det gratis frakt 🙂
    Vi har haft billigare alternativ men hade då otroligt mycket problem med att paket försvann på vägen så vi valde ett annat alternativ för att vara på den säkra sidan ❤️ Men är du säker på att du valt rätt? Det ska kosta 8 pund om man handlar under 50 pund på hemsidan?
    Hör av dig till [email protected] om du har fler frågor

    Reply