Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:18 | February 17, 2020

Todays look | Golden

Vaknade med ont i halsen, huvudet och jag tror jag har feber också.. Så jag antar det är min tur att bli sjuk nu.
Igår var vi och klättrade på Gasverket och både jag och min klätterpartner Ellen kände oss lite off, när vi kom hem så hade hon feber, och troligtvis jag med.  Jag tänkte att det var lite meant to be eftersom jag inte har någon kamera för tillfället.

Tur jag har lite förberett så ni inte blir utan looks iallafall 🙂

Bas/Base
Danessa Myricks Vision Cream Cover N03
Linda Hallberg Infinity Palette –Maffei, Milky Way, Andromeda   (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Filter Light (reklamlänk)

Ögon/Eyes
Urban Decay Primer Potion Original (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Palette –Maffei, Cigar, Virgio, Zwicky  (reklamlänk)
Linda Hallberg Infinity Deep Palette – Umbra, Solar (reklamlänk)
The Body Shop Star Stamp Eyeliner
Depend Marcel Lashes (reklamlänk)
Nabla Major Pleasure Mascara

Läppar/Lips
Linda Hallberg Blossom Lip Oil (reklamlänk)


1 kommentarerEn kommentar om “Todays look | Golden”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här