Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | March 2, 2020

Starting to get tired of my hair

Jag börjar få lite hår-panik… igen

Börjar bli trött på att vara blond och inte direkt ha någon frisyr. Lugg var kul men jobbigt för mig med oljig panna.. Dessutom ville den helst spreta åt alla håll. Och nu har den växt ut så mycket att jag inte vet om jag vill klippa den eller spara ut igen.
nu är håret mest nån form av kråkbos-kaos med hälften av håret på utväxt efter att jag bränt av det med blekning.

Jag vill typ färga håret pastellrosa eller nåt sånt kul.. Kanske rosa botten som fadear ut till blont, typ som peruken på första bilden? Nånting vill jag definitivt göra, fast helt utan mörk botten som jag alltid envisats med att ha innan.
Jag älskar hur rosa liksom matchar och missmatchar så snyggt till allt. Ett plus är att rosa är snyggt hela tiden, från dess att man färgar, tills dess att håret är ljust igen! och sånt gillas ju.
Kan nästan sakna tiden jag själv höll på med färger i håret. När blev jag för feg för att färga håret i kul färger? nä nu är det på tiden att göra nåt kul snart

ENGLISH:
I’m thinking of changing my hair … again
Starting to get tired of being blonde and not having any real hairstyle. Bangs was fun but hard for me with an oily forehead and pretty thin hair ..  And now it has grown out so much that I do not know if I want to cut it or save it again.
Now the hair is mostly some kind chaos with half the hair on outgrowth after I burnt it off with bleach. I think I want to dye my hair pastel pink .. Maybe pink roots that fades to blonde? kind of like the wig in the first picture? I definitely want to do something, but without a dark roots that I have always insisted on having before. I love how pink as well matches and mismatches so nicely to everything. A plus is that pink is great all the time, from when you dye it, until it fades out..I can almost miss the time I experimented with colors myself. When did I become too cowardly to dye my hair in fun colors? It is time to do something fun soon!


2 kommentarer2 kommentarer om “Starting to get tired of my hair”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Har rosa I håret just nu!
    Har färgat och när jag (ofta sent på natten) får lust drar jag i directions färg eller Maria Nila! 😍💃🏻🤷‍♀️

    Reply
  • Åh en nattfärgare! jag gjorde också alltid det förut 🙂

    Reply