Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:01 | March 3, 2020

Soap Brows – The real deal

ÄNTLIGEN har jag provat Soap Brows, the real deal.
Fick den av min kollega Maria som inte använder den och tyckte det var bättre om den fick ett nytt hem.
Och jag kan säga såhär, att japp, Soap Brows ÄR så mycket bättre än vanlig tvål som jag använt innan. Den här torkar mycket snabbare sitter bättre och det är väldigt lätt att jobba med!

Det går verkligen att få brynen att stå rakt upp. Men grejen är här, för att få brynen att se ut som på mittenbilden, så klistras håren fast mot huden vilket gör att det ser megafluffiga ut från alla håll förrutom från sidan . jag har inget emot det men jag vet att många gillar en mer naturlig look.

Soap Brows finns på Beautybay för 160:-

Vad tycker du om Soap Brows?

ENGLISH:

FINALLY, I’ve tried Soap Brows, the real deal.
Got it by my colleague Maria who doesn’t use it and thought it would be better if it got a new home.
And I can say like this, that yeah, Soap Brows is so much better than regular soap I’ve used before. This dries much faster, stays on better and it is very easy to work with!

It is really possible to get the eyebrows straight up. But the thing is here, to make the brows look like the middle image, the hair has to be “soaped” onto the skin which makes them look mega fluffy from all directions except from the side. I personally don’t mind it, but I know many people that likes a more natural look.

Soap Brows is available at Beautybay for SEK 160

What do you think of Soap Brows?


5 kommentarer5 kommentarer om “Soap Brows – The real deal”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • This look so amazing! love this product

  Reply
 • I really love how it looks too 🙂

  Reply
 • Vilken borste använder du när du fyller i brynen med fornax? Har din palett och har testat att använda den skuggan till brynen men får verkligen inte till det. Blir så ojämnt varje gång jag testat. Måste ha att göra med tekniken eller borsten tänker jag. Kan du kanske visa hur du gör, eller finns det kanske redan någon video på detta? 😊

  Reply
 • Hej Evelina! Jag kör med vår borste 333 och brukar “pincha” ihop den med lite vatten för att den ska bli riktigt tunn 🙂 tror det finns några videos på youtube där jag visar hur jag gör! kram

  Reply
 • Du kan ju bara lika gärna färga dina ögonbryn så du slipper alla produkter. Det gör dom både fylligare och mörkare. Jag färgar dom varannan månad med svart färg då brynen skall bli mer markerade till min ljusa hy och röda läppstift jag använder dagligen. Depend exempel är billigt alternativ. En tub och flaska (du kan få bägge i paketet) kostar ca 80 kr och räcker nästan 1 år. Rätt och slätt, kort och gott.
  Lika snyggt nu som på 50-60 talet.

  Reply