Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:01 | April 28, 2020

The best self tan?

(ovan bild har ingenting med inlägget att göra utan från ett inlägg från 2015 då jag för tillfället inte äger någon BUS)

Jag letar just nu efter den bästa Brun-utan-solen!
har inte använt BUS på länge och är sugen på att prova en ny, känns som att jag behöver lite ny input i ämnet, så.. vilken är din favorit-BUS? Gärna någon man kan bygga upp färgen med, och som luktar minimalt.

Tipsa gärna om alla prisklasser, och cruelty free såklart.

ENGLISH:
I’m looking for the best self tan on the market
I haven’t used Self tan for a long time and I really feel like I want to try out something new. I need some input in this subject because I don’t really know about all the new ones.
Which one is your favorite Self tanner? I’d like a product where you can build up the tan, and one that doesnt smell that much.

It has to be cruelty free 🙂


18 kommentarer18 kommentarer om “The best self tan?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag gillar Ida Wargs. Orginalprodukten som är utan guidefärg och minimal lukt, blir riktigt fin uppbyggningsbar naturlig färg.
  Råka inte köpa de nya de kommit ut med, kunde inte smörja klart mig då de luktar extremt mycket.

  Reply
 • Har också hört gott om den men tycker det känns lite läskigt utan guidefärg… kanske ändå är värt ett försök om den inte doftar!

  Reply
 • Jag gillar l300 self tanning face cream från apoteket, den är parfymfri, så istället blir det en lite gammal doft, färgen byggs upp. Bara gå in o be om ett prov, lr ta lite själv på armen så ser man själv, så jag alltid gör för o veta om färgen är nått för mig.

  Reply
 • Inte provat faktiskt! och smart att testa på armen för att se färgen, faktiskt aldrig tänkt på det 🙂

  Reply
 • Jag älskar St Moriz Advanced pro formula develop, luktar gott och blir väldigt fin färg!

  Reply
 • Kul! skriver ner på listan 🙂 tack för tipset

  Reply
 • Jag gillar verkligen Glow Oil från The Chemistry Brand. En torrolja, dock en väldigt långsam uppbyggning men i utbyte får man en väldigt naturlig färg. Brukar blanda i den i min vanliga bodylotion för att öka spridbarheten.

  Reply
 • Minetan! Så himla bra. Finns i flera “färgtoner” (!!!) för att verkligen matcha den egna hudtonen. Luktar verkligen minimalt och ger en otroligt jämn och fin, hållbar färg! Bästa bästa bästa jag använt. Jag använder violet och har ljus men gulaktig hudton i mig själv. Får en väldigt naturtrogen färg som ser naturlig ut även i direkt solljus. Tycker annars ofta att bus kan se grönbrun ut i direkt solljus/utomhusljus nu på våren/sommaren.
  Minetan finns på flera ställen men är absolut mest prisvärd på lookfantastic. (Den engelska sidan, inte .se!)

  Reply
 • Aldrig hört om Minetan, måste spana in! Jag har också ljus och ganska gul hudton så kan tänka mig att den passar mig med 🙂 tack för tipset! 🙂

  Reply
 • Jag gillar mousse som man har på med en vante. Har testat bland annat St tropez, James Read, Ida Warg. Tycker alla 3 är bra, de ger en nice brun färg. Ida får plus för doften som inte luktar BUS alls men den är svår att få jämn tycker jag om man har på större ytor. Tror ändå min over all favorite av dessa 3 är James read 😊

  Reply
 • Så himla synd att Ida Wargs är svår att få jämn! det är sååå många som säger att den får plus för att den inte doftar! St Tropez är skitbra tycker jag med! har för mig jag provat James Read nån gång också, men det var för längesen för att jag ska komma ihåg. Kanske får bli en gammal pålitlig favorit från St Tropez ändå!

  Reply
 • Cocoa brown by marissa carter i färgen dark 🙂 kanske du redan testat den men om int rekommenderar jag. Mousse, har guidefärg, lätt att få jämn. Färgen dark blir supefin trots att man själv är väldigt ljus i hyn.

  Reply
 • Jag har precis klickat hem Ida Wargs, den utan guidefärg. Har tidigare alltid använt St Tropes “self tan purity bronzing water mousse” och älskat den men den är dubbla priset mot Ida Wargs. Även den är utan guide färg, men för mig är det ett måste att det är utan. Vill kunna ta på en vit skjorta direkt efter att jag applicerat BUSen 🙂 Vilket absolut gick att göra med St Tropez, vi får se hur Ida Wargs håller för det testet.
  Du får gärna göra ett uppföljningsinlägg med vad du hittat 🙂

  Reply
 • Åh kan du inte höra av dig och berätta hur det gick med Idas?

  Reply
 • Hej! Testade den igår för första fången och tog på mig en vit skjorta kanske 15min efter aplisering. Funkade jätte bra, inte minsta fläck på skjortan (trots att jag svettades under dagen) och färgen utväcklades fint. Upplevde lite tid att torka, men det gjorde den från St tropez också. Lätt att få jämn också. Tog på den på morgonen och efter tre timmar fanns ett synligt resultat och vid slutet av arbetsdagen skulle jag säga att den var fullt utvecklad. Doftfi vid aplisering men vid slutet av dagen hade jag en lätt BUS doft, duschade på kvällen och idag luktar det ingenting.
  Absolut jämföbar med den från St tropez 🙂 Vilket gör mig sååå glad!!
  Köpte även Idas för ansiktet och är jätte nöjd med den med 🙂
  Såg att du köpte den andra från Ida, tror den är mörkare än den jag har. Kan vara bra att veta beroende på vilket resultat man är ute efter 🙂
  Tack för en toppen blogg!!!

  Reply
 • Zuii self tanning foam, I love it!

  Reply
 • Mary Kay Suncare Tanning Lotion 👍🏻 Har testat några andra tidigare men denna är min absoluta favorit. Den går snabbt in, ger inga fläckar på kläderna, huden blir mjuk och återfuktad, lätt att få jämn, ger fin färg som du bygger upp successivt och bäst av allt så doftar den så gott av kokos och kaprifol! Ingen bus-doft what so ever 😊

  Reply
 • Tanify vanilla är riktigt grym! Dock om man bara vill få en liten solkysst nyans är den inget för dig. Man blir brun och inte orange, ser verkligen ut som man varit utomlands och solat. Luktar vanilj och lätt arbetad. Har provat det flesta i mousse form och denna slår tom St tropez och cocoa brown som varit mina favoriter.

  Reply