Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:24 | May 12, 2020

Last day with 30% off at kicks!

inlägget innehåller reklamlänkar

Idag är sista dagen du kan handla hela vårt sortiment med 30% på Kicks, både i butik och online.  Så passa på att spana in dina favoriter 🙂

Klicka dig in på Kicks.se HÄR (reklamlänk)
Kicks.no HÄR (reklamlänk)
Kicks.fi HÄR 


2 kommentarer2 kommentarer om “Last day with 30% off at kicks!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Lyckades få tag på Enchanted Secrets-paletten igen (fanns några kvar i lager på flagship i Sthlm) och är öööverlycklig! min förra förolyckades tyvärr efter att den slutade produceras så trodde loppet var kört då, har saknat den så mycket!! Finaste sminkprodukten jag äger! Snääälla gör en version 2 av den! 😍😍😍

    Köpte även Happy och Likeable, vässaren, påfyllning av Infinity Glass, Goldstone och I Die. I Die som krämrouge är verkligen to die for, är helt kär. Tack för att ni så konsekvent släpper innovativa och högkvalitativa produkter <3

    Reply
  • Kan inte bestämma mig för vad som ska ner i varukorgen, det finns så mycket fint.

    Reply