Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:01 | May 27, 2020

Before and after Infinity Power Lash Waterproof Mascara

 

Jag har fått lite frågor om att visa en före/efter-bild på vår nya mascara så här kommer det

på första bilden har jag böjt fransarna

på andra bilden har jag applicerat två lager Infinity Power Lash Waterproof Mascara för en naturlig finish med långa och separerade fransar utan klumpar som håller böjen på plats hela dagen 🙂

ENGLISH

I have gotten questions about doing a before/after picture with and without our new mascara so here you go 🙂

On the before picture I have curled the lashes

on the after picture I have applied two coats of Infinity Power Lash Waterproof Mascara for a natural, but defined look without clumps and a curl that last all day 🙂


9 kommentarer9 kommentarer om “Before and after Infinity Power Lash Waterproof Mascara”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag är så sugen att testa, har tyvärr nyss öppnat 2 nya mascaror (miss av mig) så nu måste jag hålla mig ett tag & använda upp de andra först. MEN, spelar det någon roll vilken sorts ögonfransböjare man har? Vissa är ju snordyra & vissa görbilliga. Min är rejält billig, Lykos egna eller liknande. Men jag har svårt att böja fransarna rätt utan att det blir en knix närmast ögat. Mina ögon är trötta & extra rynkiga på morgonen (det gör seriös skillnad om jag hunnit vara vaken länge, typ helg), är ju ändå 43 så vad gör man liksom. Övre ögonlocket är ett jädra pill att inte nypa mig i :/ Värst på högra ögat. Hjälper ju inte att jag dessutom är typ halvblind utan glasögon så n plirar ju bra i förstoringsspegeln, men ändå. Suck. Tips?

  Reply
 • Duh, övre ögonlocket. Jag menade ju mitt på liksom, sidorna är inget problem. Hjärnan har varit vaken sen 5, vi skyller väl hjärnluddet på det.

  Reply
 • Hej Maria! Ja böjaren spelar roll! Jag har varit med om svindåliga och svinbra böjare, vissa kniper en i ögonlocket (det är hemskt, I know), andra böjer inte alls, medan vissa är hur bra som helst. Jag kör min gamla favorit från Shiseido som jag använt i evigheter. Den och Shu Uemuras är de två på marknaden som är absolut bäst. De är dyrare, men det är otrolig skillnad på dom. Har testat en ny ny från Xlash som också är himla bra! Och ibland stöter man på billigare varianter som är grymma också. Det finns hopp! Kram på dig

  Reply
 • Tack så mycket för svar! Får ta & kika lite på nätet. Helst hade en ju velat titta på dem i butik men vem vet när man kan resa runt som det är nu. Räknas som vischan när man bor mil från närmsta skönhetsbutik.. 😉
  Kram

  Reply
 • Är också nöjd med min Shisedo! Haft den typ två år tror jag, fortfarande lika bra 🙂

  Reply
 • Hej! Jag har samma problem med att det nyper i huden, så köpte Shisedo. Tyvärr nöp den precis lika mycket så kunde inte använda den. Vet inte om det beror på ögats form. Kanske borde jämföra böjen på dom så den är rakare och se om det hjälper.

  Reply
 • Jag har följt dig sååå länge, och jag har aldrig sett dina egna fransar snyggare än såhär!
  Jag har liknande fransar som dig, spikraka. Så ögonfransböjaren + vattenfast mascara är mina bästa vänner. Längtar tills min go to-mascara är slut, så ska jag lätt våga mig på att köpa din!!

  Reply
 • Åh vad roligt, tack! denna mascaran är verkligen ett under för korta och raka fransar! hoppas du gillar den kör du väl provar 🙂

  Reply
 • 😀 Kommer köpa när min Isadora är slut :)))

  Reply