Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:51 | July 10, 2020

The big bobby pin problem

Jag har varit arg sedan jag började använda hårnålar… VART TAR DE VÄGEN??
Jag köper nya och nya, och nya.. men jag har fortfarande inga jäkla hårnålar hemma. Det är som om de bara försvinner. Vanish, gone, borta.

Jag tror att jag ska addera en ny grej hemma, jag vill kalla den: “Hårnålskålen”, den ska stå där ALLA kan se den, och hittar någon en hårnål kan de bara lägga den däri. Det låter väl ändå rimligt?
Jag vet även att detta inte bara är mitt problem, utan ungefär alla som använder hårnålar har detta problem.
Har du någon smart lösning för detta? let me know!

 

ENGLISH:

Seriously.. I’ve been mad since the day I started using bobby pins…. WHERE DO THEY GO?
I buy new pins all the time… but still I don’t have any at home… It’s like they just vanish. They are just GONE

I think I’m going to add a new type of item at home: “The bobby pin bowl”. I’m going to put the bowl where everyone can see it, and as soon as a person find a bobby pin, they can just put it in the bowl.. Sounds pretty simple right?
I know that this is not only my problem, but pretty much everybodys problem. Do you have any smart solution for this at your place? let me know!


3 kommentarer3 kommentarer om “The big bobby pin problem”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Mina katter älskar att leka med hårnålar… Så lägger jag dem inte där de inte når dem så försvinner de snabbt 😁 jag har en liten ask vid badrumsspegeln som jag lägger dem i.

    Reply
  • Jag har en stor snygg glasburk för måna hårnålar, funkar så sjukt bra! Kör samma teknik för vanliga hårsnoddar och små gummisnoddar. Kan rekommendera det, då vet en alltid var en ska lägga ensamma snoddar och hårnålar! 🙂

    Reply
  • Jag har snygga glasburkar för hårnålar, hårsnoddar och små gummisnoddar. Funkar perfekt för mig. Då vet en alltid var en ska lägga ensamma hårnålar och snoddar!

    Reply