Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:38 | August 3, 2020

Still problems with the blog

Hej på er!
Det är tyvärr fortfarande problem med bloggen… jag kommer bara in väldigt sporadiskt och kan alltså inte skriva några inlägg eller posta bilder. Förra veckan kom jag in och förinställde massa inlägg men har inget lager denna veckan, så hoppas att teknikerna kan lösa vad som är problemet.

Har det fungerat för er att gå in på bloggen eller strular det för er också?

ENGLISH:
Unfortunately there are still some issues with the blog, I can log in sometimes, but most times it doesnt work at all, so I can’t post on a regular basis. Last week I was lucky and could schedule a lot of looks, but I don’t have more to share right now… So I have to start creating!
Hope that the technicians are going to figure out what’s wrong soon!

Are you having problems visiting my blog or not?


4 kommentarer4 kommentarer om “Still problems with the blog”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Inga problem att besöka din sida, verkar fungera bra på.

  Reply
 • Hej hej. Jag har inte kunnat öppna bloggen. Det står att servern inte hittats. 💕

  Reply
 • Jag kommer inte heller in på bloggen 8😥

  Reply
 • Tråkigt att höra, men blir ändå lättad då jag upplevt stora problem att komma in oavsett om jag försöker från mobil el stationär dator… Trodde det var fel på min uppkoppling, ha ha… Hoppas det löser sig snart.

  Reply